Tom Brady jatkaa uraansa ainakin kolme kautta: hän solmi New England Patriotsin kanssa jatkosopimuksen.

Mahtavaa! 42-vuotias Tom Brady jatkaa uraansa ainakin kolme kautta

Kenties NFL:n kaikkien aikojen pelinrakentaja, tai vähintäänkin yksi niistä, New England Patriotsia edustava Tom Brady jatkaa uraansa ainakin kolme kautta.

Tom Brady on voittanut NFL-urallaan Super Bowlin uskomattomat kuusi kertaa, joista viimeisimmän viime kaudella, ja hän on ainoa kyseiseen saavutukseen yltänyt pelaaja NFL:n historiassa. Hän on ylipäätään laittanut lajinsa historiankirjoja todella isosti uusiksi ja ollut kertakaikkisen dominoiva voima New England Patriotsin pelinrakentajana.

Brady on kaiken kukkuraksi edustanut läpi NFL-uransa yhtä ja samaa seuraa.

Nyt hänellä on ikää 42 vuotta ja voisi kuvitella, että kaiken mahdollisen voittaneena paloa olisi vaikea enää löytää. Mutta Tom Brady ei ole kuka tahansa urheilija, vaan hän elää lajilleen.

Sitä kautta voikin sanoa, ettei hänen kaksivuotinen jatkosopimus Patriotsin kanssa tullut yllätyksenä.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

Bradylla oli jo entuudestaan pian alkavan NFL-kauden kattava sopimus, joten hänet tullaan näkemään, ilman mitään dramatiikkaa, NFL:ssä vielä kolmen kauden ajan.

Tulevalla kaudella Bradyn vuosipalkka on 23 miljoonaa dollaria. Hänen uusi sopimuksensa on puolestaan yhteisarvoltaan 62 miljoonan dollarin arvoinen ja hän tulee tienaamaan tuoreen jatkopahvinsa ensimmäisenä sopimusvuotena 30 miljoonaa dollaria ja toisena 32 miljoonaa dollaria.

Mikäli Brady ei olisi allekirjoittanut jatkosopimusta ennen kauden alkua, olisi hän lähtenyt ensimmäistä kertaa NFL-urallaan uuteen kauteen ilman lupausta jatkosta.

Tuleva kausi tulee olemaan hänelle jo 20:s NFL:ssä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa