HJK jakaa vessapaperia Töölön alueen ikäihmisille, Neste Rallissa käytettävät tietokoneet menevät lainaan niitä tarvitseville koululaisille, mahtavaa!

Aivan mahtavaa! HJK jakaa vessapaperia ikäihmisille, Neste Ralli lainaa tietokoneita koululaisille

HJK jakaa vessapaperia Töölön alueen ikäihmisille, Neste Rallissa käytettävät tietokoneet menevät lainaan niitä tarvitseville koululaisille, mahtavaa!

Koronavirus on aiheuttanut useille ihmisille päänvaivaa ja moni tarvitsee ihan konkreettista apuakin. Ikäihmisiä on kehotettu pysymään kotona ja opiskelijat ovat siirtyneet kokonaan etäopiskeluun.

Nyt jotkin suomalaiset urheiluorganisaatiot ovat päättäneet tarjota oman auttavan kätensä. Esimerkiksi HJK kertoi jakavansa varastossa olevat vessapaperit Töölön ikäihmisille. Paperit on tarkoitus jakaa tarvitseville torstaina.

– Ei hamstrata vaan autetaan. Jos tarvitsette tai tunnette jonkun tarvitsevan, Klubi toimittaa huomenna, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi HJK:n twitterissä.

Tänää HJK:n twitterissä kerrottiin lisätietoja toimituksista ja, että kaikki toimitukset ovat toimitettu perille.

– Saimme useita yhteydenottoja Töölöstä ja vähän muualtakin. Tilaukset on nyt toimitettu perille pienen ruokakassin kera. Hyviä vointeja kaikille. Pidetään huolta toisistamme.

Myös Neste Ralli tarjosi apuansa twitterissä, lahjoittamalla kaikki tietokoneensa alakoululaisille.

– Idea lähti siitä, kun tuli tieto etäopiskeluun siirtymisestä ja keskustelin lapsieni opettajien ja rehtorin kanssa, jolloin ylimääräisten tietokoneiden tarve nousi esille. Organisaatiossamme useilla muillakin on kouluikäisiä lapsia, joten eri vaihtoehtoja yhteisen avun löytymiseksi alettiin käymään lävitse, kertoi AKK Sportsin toimitusjohtaja Markus Häkkinen.

Myös Porin Ässät jakoivat kauden aikana kertyneen sakkokassansa Porin alueen tukemiseen. Pelaajat ostivat sakkorahoillaan yritysten lahjakortteja noin 5 000 eurolla.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa