Seuraa meitä

Ajankohtaista

Barcelona ryöväämässä Ajaxin nuoret tähdet – yhteishintalappu 150 miljoonaa!

Barcelona ryöväämässä Ajaxin nuoret tähdet: Frenkie de Jongin siirto Kataloniaan on jo varmaa ja nyt myös Matthijs de Ligtin siirto on varmistumassa.

Barcelona ryöväämässä Ajaxin nuoret tähdet: Frenkie de Jongin siirrosta kerrottiin jo alkuvuodesta ja nyt myös Matthijs de Light on siirtymässä Kataloniaan.

Ajax oli eittämättä kuluvan Mestarien liiga -kauden suurin sensaatio, kun se pudotti jatkosta sekä Real Madridin että Juventuksen, ennen kuin se putosi viime sekuntien vierasmaalilla Tottenhamille, päästen äärimmäisen lähelle finaalia.

Ajax johti otteluparia jo yhteismaalein 3-0, mutta johto siis suli lopulta.

Myös FC Barcelonan kohtalo oli samankaltainen, sillä se kaatoi Liverpoolin semifinaalien avausosassa 3-0, mutta hävisi toisen osan Anfield Roadilla 0-4, ja jäi niin ikään nuoleskelemaan haavojaan finaalin ulkopuolelle.

Barcelonassa ollaan kuitenkin jo kovaa vauhtia valmistautumassa tulevaan ja satsaamassa isosti ensi kauteen.

Maailman ensi-illassa: LADY SLOTS CASINO

Kokeile ilmaiseksi 11 pyöräytystä ja lunasta 110% bonus aina 100€ asti!

Katalonialaisjätti onkin suunnannut katseensa isosti juuri Ajaxin suuntaan: alkukeväästä selvisi, että se maksaa hollantilaisseuralle 75 miljoonaa euroa Frenkie de Jongista ja nyt Matthijs de Ligtin kerrotaan olevan siirtymässä samaisella siirtosummalla FC Barcelonan paitaan.

Kaksikosta de Ligtillä on ikää vasta 19 vuotta, mutta siitä huolimatta hän toimi Ajaxin kapteenina, hän on Hollannin maajoukkueen vakiokalustoa ja nykyisin häntä pidetään jo yhtenä maailman parhaista keskuspuolustajista.

De Jong viihtyy puolestaan keskikentällä ja hänkään ei ole todellakaan mikään ikäloppu, sillä mittarissa on 22 vuotta.

FC Barcelona on siis vahvistamassa merkittävästi joukkuettaan, ja samalla satsaamassa isosti tulevaisuuteen, uudistamalla joukkueensa pelaajistoa.

Ajaxin toimitusjohtajana työskentelevä ex-huippuvahti Edvin van der Sar on jo vahvistanut myös de Ligtin jättävän seuran; hän mainitsi tulevaksi osoitteeksi joko Espanjan tai Englannin.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista