Betsafe tarjoaa Huuhkajien voitolle Kreikasta kertoimen 5!

Huikea kampanja! Betsafe tarjoaa Huuhkajien voitolle Kreikasta kertoimen 5,00!

Suomi pelaa juuri alkaneessa ottelussa Viroa vastaan ja kyseisessä pelissä otteluisäntänä toimiva Betsafe tarjoaa Huuhkajien voitolle Kreikasta kertoimen 5!

Huuhkajat on aloittanut urakkansa Nations Leaguessa erinomaisesti, kun se kaatoi kotonaan sekä Unkarin että Viron.

Urakka Nations Leaguessa jatkuu aivan näillä näppäimillä, kun Huuhkajat pelaa vieraissa Viroa vastaan.

Viroa vastaan pelattavan ottelun otteluisäntänä toimiva Betsafe tarjoaa Huuhkajien seuraavaan matsiin, jossa vastassa on kotikentällä Kreikka, upean kertoimen 5,00!

***

Maat kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran historian aikana vuonna 1966 ja tuolloin Kreikka oli kotonaan parempi lukemin 2-1. Tuo ottelu mukaan lukien, Suomi ja Kreikka on nähty vihreän veran shakissa vastakkain yhteensä 14 kertaa: näistä otteluista neljä on päättynyt Huuhkajien voittoon, kolme tasapeliin ja Kreikka on puolestaan ollut parempi seitsemän kertaa.

Merkille pantava seikka maiden keskinäisestä jalkapallohistoriasta on kuitenkin se, ettei Suomi ole koskaan hävinnyt kotonaan Kreikalle.

Ei siis ainoatakaan kertaa yli 50 vuoden mittaisen keskinäisen historian aikana.

Maat ovat kohdanneet Suomen kamaralla yhteensä kuusi kertaa – näistä kolme on päättynyt Suomen voittoon ja kolme tasapeliin.

Ylipäätään Huuhkajat on ollut viime vuosina vahvoilla Kreikkaa vastaan, sillä viime EM-karsinnoissa joukkueet kohtasivat kahdesti ja Suomen saldona näistä oli yksi voitto ja yksi tasapeli.

Niin ikään tänä iltana pelaava Kreikka on aloittanut Nations Leaguen Huuhkajia vaisummin. Se onnistui kaatamaan Viron vieraissa tiukan väännön jälkeen 2-1-lukemin, mutta Unkarissa se taipui 0-1-tappioon – siis samaisessa paikassa, josta Huuhkajat kävi hakemassa voiton.

Betsafe tarjoaa Huuhkajien voitolle Kreikasta kertoimen 5,00 – sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

Kyseinen kampanja on tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

OTATHAN HUOMIOON, että kyse on nimenomaan mobiilitarjouksesta.

Jos satut olemaan uusi asiakas, toimi näin, lunastaaksesi tarjouksen:

  1. Avaa pelitilisi Betsafelle.
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi (vähintään 10 €). Voit myös lunastaa 100 % talletusbonuksen 200 euroon asti.
  3. Lyö mobiililla vetoa Suomen voitolle Kreikasta superkertoimella 5,00!
HUUHKAJIEN SUPERKERROIN 5,00 TÄÄLTÄ!

HUOM! Suuruudeltaan panos, korotetun kertoimen hyödyntääkseen, saa olla 1-10 euroa. Nyt siis voit käydä lunastamassa Huuhkajien voitolla helposti esimerkiksi ylimääräiset 50 euroa pelirahaa.

Onkin siis uskomatonta ajatella, että jopa tietynlaisessa ennakkosuosikin asemassa Kreikkaa vastaan lähtevälle Huuhkajien joukkueelle tarjotaan voitosta näin jättimäistä kerrointa – vieläpä kotikentällä!

Betsafe on muuten samainen vedonlyöntiyhtiö, joka maksoi Sotshin F1-kisan jälkeen voitot myös Valtteri Bottaksen voittoa veikanneille – Mercedes, kun teki tallimääräyksen ja käski suomalaisen päästämään Lewis Hamiltonin ohitse.

Lue myös:
KUVAT: Porvoolaismies voitti yli 100 000 euroa NordicBetilla – oletko sinä seuraava?

Jaa