Seuraa meitä

Ajankohtaista

Chicago Bulls voitti niukasti – Markkanen juoni taas huikeat pisteet

Lauri Markkanen juoni taas huikeat pisteet, kun Chicago Bulls kaatoi vieraskentällä tiukassa kamppailussa Orlando Magicin lukemin 110-109.

Lauri Markkanen juoni taas huikeat pisteet, kun Chicago Bulls kaatoi vieraskentällä tiukassa kamppailussa Orlando Magicin lukemin 110-109.

Chicago Bulls palasi reilun viikon mittaiselta tauolta takaisin NBA-parketeille ja he ottivat suoraan tauon päätteeksi toisen perättäisen voittonsa.

Vain 9 sekuntia ennen loppua Chicagon Robin Lopez vei joukkueensa 108-106 -johtoon, mutta  Orlandon Evan Fournier vastaasi takaisin ja heitti helpon kolmosen sisään. 1,5 sekuntia ennen ottelun päätöstä Markkasta rikottiin kolmostilanteessa. 21-vuotias suomalaistähti epäonnistui ensimmäisessä vapaaheitossaan, mutta Markkasen käsi ei siitä värähtänyt, sillä hän heitti kaksi viimeistä sisään ja vei Chicagon voittoon.

Lauri Markkanen ratkaisi ottelun olemalla joukkueensa tehokkain 25 pisteellään. Suomalaistähti kirjautti itselleen myös 11 levypalloa, yhden riiston ja kaksi koriin johtanutta syöttöä. Tupla-tupla oli Markkaselle seitsemäs perättäinen.

21 pelitilanneyrityksestä Markkanen laittoi sisään kahdeksan. Kymmenestä kolmosyrityksestä sisään meni neljä ja hän epäonnistui kerran kuudesta vapaaheitostaan.

Lue myös:
NHL Trade Deadline 2019 – huhut ja kaikki siirrot aina NHL Trade Deadline -päivään saakka!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista