Counter-Striken Major-turnauksen tarrat saapuivat - tässä tarrojen historia | Urheiluvedot.com

Counter-Striken Major-turnauksen tarrat saapuivat – tässä tarrojen historia

Counter-Striken Major-turnauksen tarrat saapuivat vihdoin peliin. Valve julkaisi Berliinin Starladder Major-turnauksen kunniaksi kasan tarroja. Counter-Striken arvostetuin turnaus alkaa 23. elokuuta.

Mukana on joukkueiden logot ja pelaajien nimikirjoitukset. Näiden lisäksi mukana on kaksi esinettä: “Berlin 2019 Viewer Pass” ja “Berlin 2019 Viewer Pass + 3 Souvenir Tokens”. Passin avulla veikataan joukkueita, jotka menevät turnauksessa jatkoon. Mukana on erilaisia tehtäviä ja niistä saa palkintoja. Palkintoja voi käyttää Souvenier-esineisiin.

Counter-Strike pelaajat avaavat tarrakapsuleita ja toivovat saavansa hyviä tai kalliita tarroja. Suomalaisista mukana ovat ENCE eSportsin pelaajat ja Otto “ottoNd” Sihvo.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Major-tarrojen historia

Ensimmäiset Major-turnauksen tarrat nähtiin jo EMS One: Katowice 2014 -turnauksessa. Kyseisiä tarroja pidetään hienoina ja ne ovat todella kalliita. Kalleimmat tarrat ovat yli 1000 euroa. Erityisesti iBUYPOWER (holo) ja Titan (holo) ovat hintavia.

Tämän vuoden Katowicen Major-turnauksen kalliimpia tarroja ovat kultainen Kenny “kennyS” Schrub (251 euroa), kultainen Mathieu “ZywOo” Herbaut (215 euroa) ja kultainen Oleksandr “s1mple” Kostyliev (172 euroa). Myös Oliver “DickStacy” Tierney tarrat ovat kalliita hänen nimensä takia.

 

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa