Cristiano Ronaldoa ja Juventusta ei USA:ssa nähdä portugalilaiseen kohdistettujen raiskaussyytösten vuoksi.

Cristiano Ronaldoa ja Juventusta ei Yhdysvalloissa nähdä – saattaisi joutua pidätetyksi!

Cristiano Ronaldoa ja Juventusta ei USA:ssa nähdä, ainakaan tulevana kesänä, sillä portugalilaistähti saattaisi joutua välittömästi pidätetyksi maahan saapuessaan.

International Champions Cup järjestetään tuttuun tapaan ensi kesänä Yhdysvalloissa, Euroopan suurimpien jalkapallosarjojen ollessa tauolla.

Perinteikkäässä turnauksessa ei tulla kuitenkaan näkemään Juventusta, vaan joukkue tulee sen sijaan pelaamaan Aasian versiossa tämän vuotuisen turnauksen osalta.

Syynä ovat Cristiano Ronaldoon Las Vegasissa kohdistetut raiskaussyytökset, jotka ovat olleet pinnalla jo syksystä lähtien.

Las Vegasin poliisi päätti avata, vain muutama kuukausi Cristiano Ronaldon Juventus-siirron jälkeen, uudelleen vuotta 2009 koskevan tutkinnan: amerikkalaisnainen Kathryn Mayorga väittää portugalilaistähden raiskanneen hänet kyseisenä vuonna, lasvegasilaisessa hotellihuoneessa, ja maksaneensa tämän hiljaiseksi 375 000 dollarilla. Tapaus avattiin uudelleen naisen pyynnöstä, kun Mayorga oli antanut väitetystä tapahtumasta uutta todistusaineistoa.

Cristiano Ronaldo, ja hänen edustajat, ovat jyrkästi kiistäneet syytökset ja itse asiassa he uhkasivat asian ensimmäisenä raportoinutta saksalaislehteä, Der Spiegeliä, oikeussyytteellä.

Juventus-tähden edustajat eivät ole missään vaiheessa kiistäneet Cristiano Ronaldon ja Mayorgan välistä seksuaalista kanssakäymistä, joka tapahtui vain hieman ennen siirtoa Manchester Unitedista Real Madridiin.

Myös Juventus on seissyt hyökkääjätähtensä takana ja syytösten tullessa ensimmäistä kertaa julki, torinolaisseurasta kerrottiin, etteivät esitetyt väitteet vaikuta millään tavoin heidän suhtautumiseensa Cristiano Ronaldoon.

Juventuksella on monivuotinen sopimus International Champions Cupin järjestäjänä toimivan Relevent Sportsin kanssa. Italialaisseurasta päätöstä pelata Pohjois-Amerikan sijaan Aasiassa, on perusteltu sillä, että joukkue on pelannut viime vuosina pelinsä Yhdysvalloissa ja nyt oli aika mennä pelaamaan lännen sijaan itään.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
JUTIN RILLI: Pudotuspeliparit syynissä – tuleeko yllätyksiä?

Jaa