Dallas-pomo kritisoi Jamie Bennia ja Tyler Seguinia julkisesti ja rajuin sanakääntein.

Dallasin toimitusjohtaja kritisoi Jamie Bennia ja Tyler Seguinia – “Hevonp*skaa”

Dallas-pomo kritisoi Jamie Bennia ja Tyler Seguinia kovin sanoin heidän edesottamuksistaan ja pyysi mediaa kirjoittamaan aiheesta.

Dallas Starsin suunnalla kiehuu tällä hetkellä melkoisesti. Teksasilaisseuran toimitusjohtajana työskentelevä Jim Lites nimittäin hyökkäsi tähtipelaajiensa, Jamie Bennin ja Tyler Seguinin, kimppuun median välityksellä, käyttäen melkoisen karkeaa kieltä.

– He ovat v*tun hevonp*skaa. En osaa muotoilla sitä tämän paremmin. NHL on tähtipelaajien johtama liiga ja meidän tähtemme eivät saa hommaansa tehdyksi, Lites avautui The Athleticin toimittajalle Sean Shapirolle.

Lites ihmettelikin, miten media ei kritisoi kyseistä kaksikkoa ja suorastaan vaati heitä kritisoimaan Benniä ja Seguinia.

– Tämä on häpeällistä ja kukaan ei edes kirjoita aiheesta. Kirjoittakaa aiheesta!

Myös seuran omistava Tom Gaglardi on tilanteesta huolissaan ja Lites paljastikin saavansa jatkuvasti omistajalta tekstiviestejä, joissa lukee “mitä v*ttua”.

– Olemme pitäneet palavereita toinen toisensa perään. He eivät ota vastuuta jäällä. Nämä kaverit saivat pitkät sopimukset, koska he kuuluivat liigan kärkipelaajiin. He saavat rahansa ja me emme ole tyytyväisiä siihen, että vastustajien tähdet päihittävät heidät ottelu toisensa jälkeen.

– Jos he pelaisivat yhtä hyvin kuin he ovat aiemmin pelanneet, me emme kävisi tätä keskustelua.

– Eikä tässä ole kyse rahasummista, vaan siitä, mitä odotamme saavamme vastineena. Et voi voittaa, mikäli parhaat pelaajasi eivät ole parhaita pelaajiasi. Ja he eivät ole parhaita pelaajiamme. Tällä menolla tulemme taas nukkumaan onnemme ohi ja jäämään ulos pudotuspeleistä.

Lites mainitsi kaksikosta suoraan Seguinin nimen.

– Hän ei enää koskaan mene alueille, joista maalit tehdään. Tyler oli ennen todellinen maanvaiva vastustajien pelaajille ja vastustajat vihasivat pelata häntä vastaan, mutta eivät enää.

Jamie Benn reagoi: “En pelaa hänelle”

Pari päivää Litesin julkisten kommenttien jälkeen Starsin kipparina toimiva Jamie Benn päätti puuttua asiaan.

– Mielenkiintoista. Luin artikkelin ja se on, mitä se on. Jokaisella ulkopuolisella on mielipiteensä ja se on pelkkää mölyä. Kun jotain tällaista on meneillään organisaation sisällä, pyrin myös pitämään sen organisaation sisällä ja käsittelemään asian kasvotusten. Tulen joka päivä jäälle kantaen ylpeydellä Dallas Starsin paitaa ja pelaan kovaa sekä faneille että joukkuekavereilleni.

Benn paljastikin, ettei Lites ole tullut missään vaiheessa kuluvan kauden aikana tullut keskustelemaan hänen kanssaan ja sitä Benn nimenomaan olisi toivonut tämän julkisen mediamylläkän sijaan.

Toki Stars-kippari allekirjoittaa Litesin kommentit siitä, ettei hän ole kyennyt pelaamaan riittävän korkealla tasolla.

– Totta kai olisin voinut pelata paremmin. Kaikki katsovat sekä numeroita että pistemääriä ja ne eivät ole sillä tasolla kuin ne kuuluisivat olla tai ovat aiemmin olleet, joten niitä on helppo osoitella.

Lopulta Benniltä irtosi varsin suora kommentti seuran johtoportaan ja tässä kohtaa Litesin suuntaan.

– En pelaa hänelle. Pelaan jokaiselle pelaajalle tässä pukuhuoneessa ja valmennusjohdollemme. Asetan aina joukkuekaverini ykköseksi.

Bennin puhelin onkin käynyt taukoamatta Litesin kommenttien jälkeen.

– Puhelimeni on ollut kuin minulla olisi syntymäpäivä. Olen saanut viestejä joukkuekavereilta, jutellut joillekin entisille pelaajille ja jopa muiden seurojen pelaajille, mutta en tietenkään tule kertomaan näiden keskustelujen sisältöä.

Myös Seguin oli yllättynyt Litesin kommenteista.

– Hän ei ole puhunut minulle viime kauden jälkeen, joten kyllähän tämä oli yllättävää, koska en tiennyt, että hän tuntee näin. Ymmärrän toki, että meidän on oltava parempia Jamien kanssa ja myös organisaationa. Tässä on mitä ilmeisimmin kyse parin viime vuoden aiheuttamasta turhautumisesta ja nyt se purkautui tällä tavalla.

9,5 miljoonaa dollaria kautta kohden tienaava Benn on pelannut tällä kaudella 39 ottelua ja tehnyt niissä tehot 15+15=30. Ensi kaudesta alkaen 9,85 miljoonan dollarin vuosipalkasta nauttivan Seguinin pisteet ovat puolestaan 11+22=33.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Betsafelta 20 euron riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Jaa