Edmontonille aikainen joululahja – surkeista siirroistaan tunnettu GM Chiarelli sai kenkää

Viime yön Detroit 3-2 häviön jälkeen Edmonton Oilers on erottanut surkeista siirroista tunnetun GM Peter Chiarellin tehtävistään.

TSN:n Ryan Rishaug ilmoitti asiasta twitter-tilillään.

Kolme ja puoli kautta Oilersissa toiminut Peter Chiarelli teki huonoja ratkaisuja Oilersin GM:nä. Chiarelli kauppasi Jordan Eberlen New York Islandersiin ja Islanders antoi vaihdossa Ryan Stromen, joka vaihdettiin Bostonin Ryan Spooneriin, joka on nyt waiver-listalla, joten kaupoista ei ollut oikeastaan minkäänlaista hyötyä Oilersille.

52-vuotias kanadalainen hankki myös Islandersista Griffin Reinhartin, jonka hinta oli ensimmäinen ja toinen varausvuoro, eli toisin sanoen tästäkään kaupasta ei ollut mitään hyötyä, nimittäin Reinhart pelaa nykyisin AHL-joukkue Chicago Wolvesissa.

Chiarelli kerkesi myös Oilers aikana kauppaamaan Taylor Hallin New Jersey Devilsiin, josta vaihdossa tuli Adam Larsson. Tämäkin vaihto aiheutti hämmennystä.

Seuran GM:n viimeiseksi ratkaisuksi jäi Mikko Koskisen jatkosopimus, joka oli kylläkin Chiarellilta hyvä päätös.

Oilers on jäänyt ulos pudostuspeleistä 11 kertaa 13 vuoden aikana. Albertalaisseuran pudospeli haave taitaa jäädä tällä kaudella täyttymättä, ja tämä olisi siis 12 kerta 13 vuoden aikana, kun Connor McDavidin tähdittämä Oilers jää ulos kevään pudospeleistä.

Oilers on kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivasta, mutta joukkueen edellä on kolme seuraa, jotka kamppailee paikasta pudotuspeleihin. Kaikki on mahdollista, mutta tilanne näyttää pahalta.

Lue myös:
TIEDOTE: UV:n tiimi uudistuu – Aleksi Valavuori ei jatka Urheiluvedoissa

 

Jaa