Seuraa meitä

Ajankohtaista

Eeli Tolvasen nimi pyörii yhä enenevissä määrin siirtohuhuissa – vuosi sitten oli koskematon!

Eeli Tolvasen nimi pyörii koko ajan siirtohuhuissa ja häntä viedään muun muassa Columbus Blue Jacketsiin ja Ottawa Senatorsiin.

Eeli Tolvasen nimi pyörii koko ajan siirtohuhuissa: vielä vuosi sitten Nashville Predatorsin suomalaislupausta pidettiin koskemattomana.

Nashville Predators tulee mitä todennäköisimmin vahvistamaan hyökkäysosastoaan vielä ennen NHL:n pelaajasiirtojen takarajaa.

Eeli Tolvasesta kaavailtiin tennesseeläisseurassa apua hyökkäyspäähän jo kuluvalle kaudelle, mutta suomalaisnuorukaisesta ei ole ollut vastaamaan huutoon. Itse asiassa kausi on 19-vuotiaalta nuorukaiselta yllättävän heikko ja hän ei ole yksinkertaisesti sopeutunut Pohjois-Amerikan pienen kaukalon pelityyliin niin nopeasti kuin moni odotti.

Kun Predatorsin GM:nä toimiva David Poile haki viime vuonna vahvistuksia joukkueeseen, oli Tolvanen täysin koskematon pelaaja, eikä hänen kauppaamisensa tullut kyseeseen missään nimessä. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti ja hänen nimensä pyörii jatkuvalla syötöllä siirtohuhuissa.

Huolimatta vaisusta kaudestaan, jonka aikana hän on tehnyt neljässä NHL-ottelussa tehot 1+1 ja 34 AHL-ottelussa pisteet 8+10=18, Tolvanen kiinnostaa useita seuroja.

Uusi potentiaalinen osoite saattaakin löytyä Ottawa Senatorsista tai Columbus Blue Jacketsista, sillä Predatorsin tiedetään olevan kiinnostunut sekä Blue Jacketsin Artemi Panarinista että Senators-kaksikosta Matt Duchene & Mark Stone.

– Eeli Tolvanen on Nashville Predatorsin 1. kierroksen varaus vuodelta 2017. Viime vuonna tähän aikaan häntä pidettiin koskemattomana ja nyt yhtäkkiä hänen nimensä on esillä tämän kaltaisten mahdollisten kauppojen yhteydessä, Sportsnetin toimittaja Emily Sadler paljastaa.

Myös Winnipeg Jetsin tiedetään olevan kiinnostunut edellä mainituista nimistä ja myös siltä suunnalta todennäköinen kauppakohde olisi suomalaispelaaja: joko viime vuonna AHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu Sami Niku tai parhaillaan Helsingin Jokereissa lainalla oleva Kristian Vesalainen.

Marko Ollonqvist
Philadelphia

Lue myös:
Tervetuloa Ninja Casinolle – kotiutukset tilille viidessä minuutissa!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista