Fanit kivittivät Brasilian bussia, kun joukkue palasi takaisin kotiin Venäjän MM-turnauksesta.

VIDEO: “Tervetuloa” kotiin! Fanit kivittivät Brasilian bussia

Brasilian maajoukkueen saama vastaanotto, pelaajiston palatessa kotiin, oli varsin vihamielinen, kun fanit kivittivät Brasilian bussia.

Brasiliaa pidettiin MM-turnaukseen lähdettäessä kenties kaikkein suurimpana mestarisuosikkina. Sekä joukkueen pelaajat että brasilialaisfanit joutuivat kuitenkin pettymään, kun Belgia oli parempi puolivälieräottelussa lukemin 2-1.

Turnauksen päätyttyä puolivälieriin, Brasilian maajoukkue palasi takaisin kotiin ja viimeistään siinä vaiheessa pettymys oli käsin kosketeltavissa – todella negatiivisessa mielessä. Pettyneet fanit nimittäin kivittivät joukkueen bussia ja vastaanotto Rio de Janeirossa oli suorastaan vihamielinen.

https://twitter.com/2ahtnamas/status/1016112983519440898

Brasilia on onnistunut viimeksi voittamaan maailmanmestaruuden vuonna 2002, joten tuosta on vierähtänyt aikaa jo 16 vuotta.

Meneillään on siis todella pitkä kuiva kausi ja sinällään brasilialaisten pettymys on ymmärrettävissä, sillä jalkapallo on maalle kuin uskonto, joskin nyt tuo pettymys konkretisoitui varsin ikävällä tavalla pelaajia kohtaan.

Lue myös:
KUVA: Harry Kane oli pikkupoikana valokuvassa Becksin kanssa – nykyinen vaimo rinnallaan!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord