Fernando Torres puhui uransa huippuhetkistä.

Fernando Torres puhui uransa huippuhetkistä – aika Anfieldillä nousi esiin

Yksi kaikkien aikojen espanjalaispelaajiin lukeutuva Fernando Torres puhui uransa huippuhetkistä lehdistötilaisuudessa sunnuntaina.

Fernando Torres ilmoitti perjantaina päättävänsä pelaajauransa ja ripustavansa nappikset naulaan – ehti voittaa urallaan muun muassa MM-kultaa, EM-kultaa sekä Mestarien liigan.

El Niño on pelannut uransa aikana uskomattomien pelaajien kanssa, mutta hänen mukaansa Liverpoolin ajalta löytyy pelaaja, joka oli hänelle paras mahdollinen joukkuetoveri, Steven Gerrard.

Hyökkääjä pelasi urallaan muun muassa Liverpoolissa, Chelseassa ja Atlético Madridissa.

Viimeisen vuoden hän pelasi Japanin maaperällä Sagan Tosussa.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Puhuessaan lehdistötilaisuudessa sunnuntaina, 35-vuotias lajilegenda sanoi: “Sanon aina, että paras pelaaja, jonka kanssa pelasin, on Steven Gerrard.”

– Huomasin, että hän oli pelaaja, joka viimeisteli pelini. Uskon, että tasoni nousi uuteen ulottuvuuteen, kun olin kentällä hänen kanssaan, Torres sanoi.

– Se oli uskomaton kolme ja puolivuotinen Steven rinnalla ja haluaisin palata näihin päiviin – edes yhdeksi minuutiksi.

Perjantaina, kun El Niño kertoi eläkkeelle siirtymisestään, Gerrard kiitti entistä joukkuetoveriaan sosiaalisessa mediassa sanomalla: “Hymy kertoo kaiken, rakastin pelata kanssasi ja oli ilo jakaa pukuhuone yhdessä. Fantastinen pelaaja ja hieno ihminen. Kaikkea parasta tulevaisuuden kanssa.”

Torres pelasi Anfieldille yhteensä 142 ottelua, joissa hän iski 81 täysosumaa.

Espanjalainen lisäsi, että hän jäi eläkkeelle, koska hän halusi tehdä päätöksen ennen kuin hänen kroppansa tekisi sen hänelle.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa