Anthoine Hubert menehtyi järkyttävässä F2-kolarissa, Belgian Span radalla.

FIA tiedotti: Anthoine Hubert menehtyi järkyttävässä F2-kolarissa

Anthoine Hubert menehtyi järkyttävässä F2-kolarissa, jossa hänen autonsa halkesi kahtia. Kisa keskeytettiin, eikä sitä ajeta loppuun.

Belgian F2-kilpailussa nähtiin karmaiseva onnettomuus.

22-vuotias Anthoine Hubert ajautui ulos radalta, osuen radan vieressä olevaan rengasvalliin, ja palatessaan takaisin radalle takaa tullut Juan Manuel Correa ajoi suoraan auton kylkeen sillä seurauksella, että se halkesi keskeltä kahtia.

Correa oli väistämässä radalla pyörähtänyttä Giuliano Alesia, minkä vuoksi Hubertin auto osui suoraan hänen ajolinjalleen.

Koko autourheilumaailma pysähtyi odottamaan tietoa erittäin vakavalta näyttäneestä tilanteesta, mitä tulee kolarissa mukana olleiden kuljettajien kuntoon, ja valitettavasti uutiset olivat traagisia.

– Ensiapuryhmä saapui välittömästi radalle ja kaikki mukana olleet kuljettajat kuljetettiin sairaalaan.

– FIA on pahoillaan joutuessaan ilmoittamaan, että kolarissa osallisena ollut Anthoine Hubert menehtyi saamiensa vammojen seurauksena.

Correan auton etuosa vaurioitui kolarissa niin pahasti, että hänen jalkansa paljastuivat auton etuosasta; Motorsport Week kertoo saaneensa Charouzin F2-tallin omistajalta, Tony Charouzilta, tiedon, jonka mukaan Juan Manuel Correan jaloista on löytynyt murtumia.

– Juan Manuel Correa on puolestaan vakaassa tilassa ja häntä hoidetaan Liegen sairaalassa. Tiedotamme hänen tilanteestaan lisää, kun lisätietoa on saatavilla, FIA puolestaan kommentoi Correan tilannetta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa