Henri Kontinen ja John Peers joutuivat taipumaan Australian avointen finaalissa

schedule 27 tammikuun 2019 - 08:10
person Joonas Eriksson

Henri Kontinen/John Peers joutuivat taipumaan Australian avointen nelinpelin finaalissa ranskalaisduo Pierre-Hugues Herbertille/Nicolas Mahutille suoraan kahdessa erässä.

Henri Kontinen ja hänen australilaisparinsa John Peers hävisivät Australian avointen finaalin lukemin 6-4, 7-6 (7-1).

Turnauksen 12. sijoitettu pari hävisi ensimmäisessä erässä yhden syöttövuoron tilanteessa 5-4, jonka jälkeen Herbert ja Mahut piti syöttönsä ja vei ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 6-4.

Toisessa erässä Kontisella ja Peersillä oli oiva mahdollisuus viedä toinen erä itselleen, mutta 6-5 tilanteessa suomalaisaustralialaispari ei pystynyt murtamaan vastustajiensa syöttöä vaikka pelissä oli kaksi murtopalloa.

Toinen erä eteni tiebreikkiin asti, mutta ranskalaispari oli vahvempi ja vei tiebreikin nimiinsä murskalukemin 7-1.

– Kiitos kaikille sinne kotiin, on aikainen aamu ja olette joutuneet valvomaan viimeiset kaksi viikkoa, anteeksi siitä, Kontinen kommentoi pettyneen oloisena ottelun jälkeen.

Viidenneksi sijoitettu Herbert/Mahut juhlivat ensimmäistä Grand -slam turnausta urallaan.