Henri Kontinen ja John Peers välieriin – paras suoritus Grand Slam -turnauksessa sitten vuoden 2017

schedule 23 tammikuun 2019 - 07:39
person Joonas Eriksson

Suomalais-australiaisduo Henri Kontinen ja John Peers etenivät Australian Avoimissa neljän parhaan joukkoon.

Turnauksessa 12:nneksi sijoitettu nelinpelipari kaatoi puolivälierässä kaksikon Jamie Murray/Bruno Soares suoraan kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-4.

Viimeksi Henri Kontinen ja John Peers on edennyt Grand Slam -turnauksessa välieriin vuonna 2017, US Openissa, joten tämä on kaksikolle paras suoritus pitkään aikaan.

Kontinen/Peers löivät kolmanneksi sijoitetun Murray/Soares duon hieman yli tunnin kestävässä kamppailussa.

Suomalais-australialais duo aloitti ottelun todella väkevästi murtaen heti ottelun toisessa pelissä vastustajiensa syötön. Yhdellä syötön murrolla Kontinen/Peers veivät erän helposti itselleen 6-3.

Toisessa erässä syötönmurtoa jouduttiin odottelemaan aina yhdeksänteen peliin saakka. Tilanteessa 4-4 Kontinen/Peers mursivat Murrayn ja Soaresin syötön puhtaalla pelillä, antamatta ainuttakaan pistettä vastustajilleen.

Kontinen/Peers kohtaavat välierissä turnauksessa sijoittamattomat Leonard Mayerin ja Joao Sousan.

– Kiva olla takaisin täällä ja pelata hyvin. Tiedämme mitä pystymme parhaimmillamme tekemään ja olemme onnistuneet tähän mennessä. Toivottavasti pystytään vielä muutama voitto ottamaan, Kontinen kommentoi ottelun jälkeen.