Mikko Rantanen matkaa norjalaisjoukkueen riveihin harjoittelemaan. Suomalaisnuorukainen treenaa ensi viikon Hamarin kaupungissa Norjassa.

IL: Mikko Rantanen matkaa norjalaisjoukkueen riveihin harjoittelemaan!

Mikko Rantanen matkaa norjalaisjoukkueen riveihin harjoittelemaan. Suomalaisnuorukainen treenaa ensi viikon Storhamar seuran kanssa.

Colorado Avalanchessa huikeat tulokasvuodet viettänyt Mikko Rantanen on viellä vailla uutta sopimusta. Iltalehden mukaan 23-vuotias hyökkääjä lentää sunnuntaina Norjaan ja viettää ainakin ensi viikon Hamarin kaupungissa.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

 

Rantanen haluaa juuri Storhamarin riveihin valmentajien takia. Joukkuetta valmentavat Petteri Nummelin ja Miika Elomo, jotka molemmat ovat Rantaselle tuttuja.

– Tunnen molemmat valmentajat entuudestaan. He ovat entisiä huippupelaajia ja heidän valmennukseen on mukava mennä. Tässä on mukana vähän seikkailuhenkeäkin. En ole ennen käynyt Norjassa, Rantanen kertoo Iltalehdelle.

Rantanen kehuu myös kaupunkia, jossa seura pelaa.

– Lisäksi olosuhteet Hamarissa ovat kuulemma aivan huippuluokkaa.

Norjalaisjoukkueen organisaatiossa ollaan täpinöissään, että tämän tason pelaaja saapuu kaupunkiin.

– On kunnianosoitus, että tuon tason jätkä kysyy meiltä, saako meidän rinkiin tulla harjoittelemaan. Mikon saapuminen on iso asia Storhamarin organisaatiolle ja koko Norjan jääkiekolle. Nyt nuoret pelaajat täällä pääsevät läheltä näkemään, miten kovan tason ammattilainen valmistautuu, harjoittelee ja palautuu, Miika Elomo kertoo.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa