Seuraa meitä

Ajankohtaista

Isä haluaa pojastaan Arsenal-fanin – valmis sijoittamaan siihen jopa rahaa

Isä haluaa pojastaan Arsenal-fanin.

Kuusi vuotias poika kannattaa Tottenham Hotspuria, mutta onneton isä haluaa pojastaan Arsenal-fanin – laittoi nettiin tarjouksen hypnotisoinnista.

Pojan isä on lähettänyt Bark.comiin mainoksen, jossa hän tarjoaa 3000 puntaa hypnotisoijalle saadakseen poikansa näkemään asiat eri tavalla.

Hän haluaa, että hänen poikansa kannattaisi Tykkimiehiä – ja raha ei näyttäisi olevan este.

Nimettömäksi jättäytynyt isä myönsi, että hän ei ole kertonut vaimolleen aikeistaan – kertoi syyksi, että on helpompaa pyytää anteeksi kuin saada lupa.

Bark.com on briteissä toimiva palvelu, mutta toistaiseksi tarjoukseen ei ole tullut vastauksia – vaihtoehtona on tehdä maailmanlaajuinen mainos.

Mies kertoi, että hän on saanut töistä hieman ylimääräistä, jolla voi rahoittaa hoidon. Hän myöntää, että tämä todennäköisesti tuntuu hyvin oudolta, mutta tilanne on, mikä on.

Mies kertoi myös, että asia ei ole kovin kiireinen, sillä tavoitteena on saada ongelma ratkaistua ennen seuraavan kauden alkua.

Onneksi isä kuitenkin kertoi rakastavansa poikaansa, kävi asian kanssa miten tahansa.

Bark.com on yksi Euroopan johtavista palveluntarjoajista, se yhdistää asiakkaan ja ammattilaisen eri aloilta, muun muassa hääkuvaajat, kirjanpitäjät, web-suunnittelijat, siivoojat ja DJ:t.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista