Seuraa meitä

Ajankohtaista

Iso pommi: mousesports julkaisi uuden kokoonpanon – suomalaistähti ei ole enää mukana

Mousesports julkaisi uuden kokoonpanon - suomalaistähti ulkona

Mousesports julkaisi uuden kokoonpanon. Kokoonpano on todella yllättävä, sillä suomalaistähti Miikka “suNny” Kemppi ei enää jatka mukana. Tomáš “oskar” Šťastný joutuu lähtemään etsimään uutta joukkuetta. Mihin Miikka suuntaa seuraavaksi? Huhuissa on ollut Cloud9 ja ENCE.

Uudessa kokoonpanossa on vanha paluumuuttaja, kaksi nuorta lupausta ja “comebackin” tekevä Chrish “chrisJ” de Jong.

Mousesportsin uusi kokoonpano:

  • Finn “karrigan” Andersen
  • Robin “ropz” Kool
  • Chris “chrisJ” de Jong
  • Özgür “woxic” Eker
  • David “frozen” Čerňanský

Finn “karrigan” Andersen pelasi mousesportsissa jo Counter-Strike 1.6 aikoina. Nyt FaZe Clanin entinen kapteeni tekee paluun mousesportsiin nuoren ja taitavan kokoopanon kanssa.

20-vuotias Özgür “woxic” Ekeron todella lupaava pelaaja. HellRaisersissa hän oli tähti ja nyt woxic saa ympärilleen paljon taitoa.

16-vuotias David “frozen” Čerňanský on kiinnostava tapaus. Hän pelasi slovakialaisen eXatuksen kanssa edellisenä vuonna ja hän on todistanut taitonsa Faceitin Pro Leaguessa. 2019 frozen on pelannut NoChancen kanssa. Nyt nähdään miten hyvä pelaaja David oikeasti on, sillä mousesports on hänen ensimmäinen oikea testinsä. Mousesports on uskaltanut ottaa riskejä aikasemminkin. Robin “ropz” Kool osottautui loistavaksi valinnaksi ja mouz on hänen ensimmäinen ammattilaisjoukkueensa.

Chris “chrisJ” de Jong laitettiin penkille helmikuun 4. päivänä. Silloin näytti, että hollantilaisen luottopelaajan ura jatkuisi muualla. Nyt kuitenkin selvisi, että Chris haluttiin pitää mukana.

-Haluamme palata takaisin joukkueeksi, joka on todella motivoitunut ja innostunut pelaamaan tässä organisaatiossa kommentoi mousesportsin toimitusjohtaja Stefan Wendt.

Lisätietoa ja lähde löytyy tästä.

Lue myös:
ENCE kutsuttiin Brasiliassa pelattavaan CS-turnaukseen – myöhemmin joukkue perui jättiturnaukseen osallistumisen

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista