Jaromir Jagr aloitti tehoin 1+1 harjoituskautensa ja sen perusteella vaikuttaisi vahvasti siltä, että ura jatkuu!

120-kiloinen Jaromir Jagr aloitti tehoin 1+1 – joukkuekaveri yli 30 vuotta nuorempi!

Kesän aikana melkoisen määrän lisää painoa ottanut Jaromir Jagr aloitti tehoin 1+1 harjoituskautensa, kun Kladno hävisi harjoitusottelussa Litvinoville.

Jaromir Jagr ei ole millään muotoa elämänsä parhaassa kunnossa, sillä hänellä on tällä hetkellä elopainoa 120 kiloa.

Helmikuussa 47 vuotta täyttäneen tshekki-ikonin pelaaminen ei ole kuitenkaan perustunut vuosikausiin nopeudelle, vaan uskomattomaan kiekon suojaamiseen ja luonnollisesti hänen muihin käsittämättömiin osaamisalueisiin kaukalossa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Jagr jätti aiemmin kesän aikana väliin joukkueensa kuntotestit ja kertoi avoimesti, ettei ole harjoitellut kolmeen kuukauteen. Hän ilmoittikin, että harjoitusottelut näyttävät sen, jatkaako hän uraansa ja ainakin ensimmäisen harjoitusottelun perusteella vastaus on “kyllä”.

Omistamansa seuran, Kladnon, Tshekin pääsarjaan viime kaudella nostamassa ollut Jagr nimittäin iski kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Litvinovia vastaan tehot 1+1. Ottelu päättyi Kladnon osalta tappioon lukemin 4-5.

Harjoitusottelu piti sisällään käsittämättömän yksityiskohdan, joka kertoo ennen kaikkea Jagrin uskomattomasta urasta. Kladnon paidassa luisteli nimittäin 17-vuotias Jan Mysak – toisin sanoen Jagr oli 30-vuotias, kun hänen joukkuekaverinsa syntyi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa