Seuraa meitä

Ajankohtaista

Joe Sakic otti kantaa Mikko Rantasen jatkoon – suomalaistähti sanelee sopimuksen pituuden!

Joe Sakic otti kantaa Mikko Rantasen jatkoon ja paljasti suomalaistähden sanelevan sopimuksen pituuden.

Colorado Avalanchen GM:nä toimiva pelaajalegenda Joe Sakic otti kantaa Mikko Rantasen jatkoon ja paljasti suostuvansa suomalaistähden haluihin.

Colorado Avalanche jäi tänä keväänä yhden voiton päähän paikasta Läntisen konferenssin finaaleissa, NHL:n pudotuspelien osalta.

Nyt katseet on suunnattu jo tiukasti tulevaan kesään ja seuran ehdoton ykkösprioriteetti on todelliseksi supertähdeksi nousseen Mikko Rantasen jatkosopimus.

Maailman ensi-illassa: LADY SLOTS CASINO

Kokeile ilmaiseksi 11 pyöräytystä ja lunasta 110% bonus aina 100€ asti!

Denveriläisseuran GM:nä toimiva Joe Sakic kertoi Avalanchen haluavan solmia nuoren suomalaisen kanssa pitkän jatkosopimuksen, mutta hän paljasti vallan olevan näiltä osin Rantasella ja tämän agentilla.

– Hänen jatkosopimuksensa on ykkösasia meille. Me suosimme pitkää jatkosopimusta, mutta mikäli sen täytyy olla lyhyt, sitten se on niin. Haluamme vain varmistaa sen, että saamme hänen nimensä jatkosopimukseen, Sakic kertoi Avalanchen kauden viimeisessä lehdistötilaisuudessa.

Toisin sanoen Sakicin lausunto tarkoittaa sitä, että mikäli osapuolet eivät pääse pitkän sopimuksen osalta yhteisymmärrykseen taloudellisesta puolesta, lyhyempi ja edullisempi sopimus on todennäköinen skenaario.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista