Jukka Jaloselle oma nimikkoalue: kultajoukkueen valmentajan kotikaupunki Riihimäki, on päättänyt nimetä jonkun tietyn alueen Jalosen mukaan.

Jukka Jaloselle oma nimikkoalue – kotikaupunki valitsemassa paikkaa

Jukka Jaloselle oma nimikkoalue: kultajoukkueen valmentajan kotikaupunki Riihimäki, on päättänyt nimetä jonkun tietyn alueen Jalosen mukaan.

Jukka Jalonen on juhlinut nyt yhteensä valmennus uransa aikana kolmea maailmanmestaruutta. 56-vuotiaan Jalonen sai kotikaupungiltaan ylistystä jo vuonna 2011 ja silloin kaupunki palkitsi hänet 10 000 euron stipendillä.

Bethard tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet MM-turnaukseen!

SAAT JOPA 50 € EXTRAA VEDONLYÖNTIIN!

Nyt vuorossa on hieman isompi juttu, sillä Riihimäen kaupunginhallitus selvitteli maanantaina kokouksessaan, että mikä alue voidaan nimetä Jukka Jalosen mukaan. Hallituksen toive on, että alue, joka valitaan Jalosen mukaan on keskeinen ja arvokas.

– Jukka Jalonen on maailmanluokan valmentaja, jonka referenssit hakevat vertaistaan. Hän on ilman muuta Riihimäen suuri mies ja tärkeä pr-lähettiläs koko kaupungin näkökulmasta, Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko hehkuttaa kaupungin tiedotteessa.

Myös toinen MM-mitali kaulassa oleva Leijonien jäsen saa kotikaupungiltaan huikeaa tunnustusta. Lempäälästä kotoisin oleva Marko Anttila saa nimittäin nimensä kaupungin jäähallin nimeksi, mutta ainakin tällä hetkellä se on vain väliaikaista.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa