Seuraa meitä

Ajankohtaista

Julius Hongasta tulossa kauppatavaraa ennen NHL Trade Deadlinea?

Julius Hongasta tulossa kauppatavaraa?

Julius Hongasta tulossa kauppatavaraa ennen NHL Trade Deadlinea? Suomalaispuolustajan nimi on jo pitkään liikkunut huhuissa.

Dallas Stars taistelee tällä hetkellä paikasta kevään auringossa eli pudotuspeleissä.

Joukkueen on uskottu jo pidempään hamuavan lisää tulivoimaa hyökkäyspäähänsä ja viime viikkoina huhut ovat vain voimistuneet entisestään.

Samalla esille on noussut Julius Hongan nimi yhtenä pelaajista, jotka saattavat hyvinkin olla vaihtokaupan kohdalla liikkumassa toiseen suuntaan.

Starsiin on yhdistetty ainakin Detroit Red Wingsin Gustav Nyquist ja Washington Capitalsin Andre Burakovsky, joten Hongan uusi osoite saattaa hyvinkin löytyä jommastakummasta edellä mainitusta seurasta.

Muita potentiaalisia vaihtoehtoja ovat Philadelphia Flyers (Wayne Simmonds), Ottawa Senators (Ryan Dzingel, Matt Duchene & Mark Stone) ja Columbus Blue Jackets (Artemi Panarin).

Hongan lähdön todennäköisyyttä vahvistaa Starsin johtoportaan päätös hankkia puolustaja Jamie Oleksiak muutama viikko sitten Pittsburgh Penguinsista. Myös Miro Heiskasen upea esiinmarssi NHL-jäillä on pienentänyt Hongan merkitystä joukkueelleen.

23-vuotiaan suomalaispuolustajan, jonka Stars varasi vuoden 2014 NHL Draftin 14:ntenä pelaajana, ura ei ole oikein missään vaiheessa lähtenyt lentoon Dallasissa ja kaiken kaikkiaan 87 runkosarjaotteluun tehot 2+11=13 iskeneellä Hongalla on ollut ajoittain hankaluuksia mahtua joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon.

Marko Ollonqvist
Philadelphia

Lue myös:
Urheiluvetojen tuorein uudistus on Tulosveto.com – tarjolla mahtavia palkintoja!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista