Seuraa meitä

Ajankohtaista

JUTIN VIHJENURKKAUS: Huikein panoksin runkosarjan päätökseen!

Huikein panoksin runkosarjan päätökseen.

Huikein panoksin runkosarjan päätökseen! Kevään pudotuspelikiima lähenee ja Jutin Vihjenurkkauksessa katsastetaan runkosarjan viimeinen kierros.

HPK – Tappara
Merkki: 1
10betin kerroin: 1,86 – lyö veto täältä!

Tappara varmisti kakkospaikan tiistaina voitolla IFK:sta ja HPK tarvii pisteitä varmistaakseen suoran pleijaripaikkansa. Hämeenlinnassa ensimmäisen 5 minuuttia sikakatsomo pauhaa ja joukkue tulee ryminällä jäälle.

Ensimmäinen maali ratkaisee ja HPK tarvii kipeesti pisteitä. Tappara on pelannu ihan ok lätkää, mutta HPK:lla on niin paljon enemmän panosta, että siihen laitetaan ykkönen.

5-3 ja viimenen tulee tyhjiin.

Ilves – Lukko
Merkki: 1
10betin kerroin: 1,90 – lyö veto täältä!

Lukko on sukeltanut nyt monta peliä ja pari isoa rökäletappiota kotona. Raumalaisilla on paljon purtavaa hampaankolossa, mutta Ilves on pelannu pirteesti ja ne haluaa varmasti aloittaa pleijarit lauantaina kotona.

Ilves saa hurmoksen päälle ja voittaa 5-2.

Pelicans – Sport
Merkki: 2
10betin kerroin: 4,15 – lyö veto täältä!

Jos mennään kolme viikkoa taaksepäin, ei kukaan muu kuin Sportin väki enää uskonut, että joukkue tappelee pudotuspelipaikasta; homma ei ollu enää omissa käsissä. Mutta hyvillä suorituksilla tapellu itellensä sellaiseen asemaan – muun muassa voitot Tapparasta ja Tepsistä – että pallo on heillä.

Pelicans on röyhiny varsinki viime aikoina kotona ja tehny 6-7 maalia, mutta nyt Sportilla on sellainen kiima, että alta pois. Pelicans tulee kohtaamaan jykevän vaasalaispuolustuksen ja Sportin voitto vaatii kovan maalivahtisuorituksen, mutta siihen uskotaan ja pisteet Vaasaan 2-4.

-Juti

LUE MYÖS:
JUTIN RILLI: Timanttista settiä! Nyt vastaillaan lukijakysymyksiin oikein urakalla!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista