Kaisa Mäkäräinen upeasti voittoon Sloveniassa

schedule 8 joulukuun 2018 - 16:58
person Joonas Eriksson

Kaisa Mäkäräinen voitti ylivoimaisesti maailmancupin osakilpailun Sloveniassa.

Mäkäräinen ampui pikakisan molemmat ampumapaikat puhtaasti ja hiihto kulki normaalisti Mäkäräisen tapaan.

Suomalainen pääsi juhlimaan ylivoimaista voittoa, kun toiseksi kilpailussa sijoittunut Italian Dorothea Wierer jäi Mäkäräisestä peräti 14,8 sekuntia.

Kolmanneksi kisassa sijoittui Ranskan Justine Braisaz, joka jäi suomalaisesta 42,1 sekuntia.

– Ei se niin helpolta tuntunut, mutta lopputulos oli hyvä, Mäkäräinen kommentoi Ylen haastattelussa

– Uutta lunta oli satanut, ja se teki kisasta haastavaa. Tuntui, että meinasin kaatua ainakin kymmenen kertaa. Rennon hiihdon saaminen oli hankalaa.

Mari Eder sijoittui sijalle 53 kahdella sakkokierroksella. Venla Lehtonen 87:s kolmella sakolla ja Jenny Fellman oli 91:s.

Voitto oli Mäkäräisen maailmancupin 24:s.

Mäkäräisen maailmancupin avaus torstaina Sloveniassa ei mennyt aivan putkeen. 35-vuotias ampui normaalikilpailussa neljä ohilaukausta ja sijoittui kisassa 30:s

Huomenna Polkjukassa käydään takaa-ajo kilpailu.

Nyt on kova! Betsafe tarjoaa riskittömiä vetoja loppuvuoden ajan!