Kaisa Mäkäräisen mahtava vire sai jatkoa – hävisi Wiererille ainoastaan alle sekunnin

schedule 13 joulukuun 2018 - 16:41
person Joonas Eriksson

Kaisa Mäkäräinen jatkoi huikeaa virettään ampumahiihdon maailmancupin pikamatkalla Itävallan Hochfilzenissä.

Viime viikon maailmancupin avauksessa Pokljukassa Kaisa Mäkäräinen voitti kaksi kilpailua ja oli selvää, että Mäkäräinen lähti ehdottomasti 7.5 kilometrin pikamatkalle ennakkosuosikkina.

Suomalainen sijoittui kilpailussa toiseksi.

Ensimmäinen ampumapaikka meni puhtaasti nollille, mutta toisella ampumapaikalla suomalaistähti joutui tyytymään yhteen ohilaukaukseen. Mäkäräinen hiihtovauhti oli normaalia, jota 35-vuotiaalta on totuttu näkemään.

Suomalaisen päihitti maailmancuppia johtava Dorothea Wierer, joka ampui myös ensimmäisen paikan puhtaasti, mutta pystypaikalla italialainen ampui Mäkäräisen tapaan yhden laukauksen ohi.

Wiever lähti viimeiselle kierrokselle 11,4 sekunnin johdossa Mäkäräiseen. Italialainen saapui maaliin ainoastaan 0,6 sekuntia nopeammin kuin Mäkäräinen ja vei näin voiton 7.5 kilometrin pikamatkalla.

LeoVegas arpoo unelmien lomamatkan Lappiin!