Kontinen ja Peers välieriin Cincinnatissa, Federerille nopein tappio 16-vuoteen!

schedule 16 elokuun 2019 - 08:05
person Joonas Eriksson

Kontinen ja Peers välieriin Cincinnatissa. Roger Federer joutui taipumaan venäläiskarsija Andrei Rubleville tunnin ja kahden minuutin mittaisessa ottelussa.

Nelinpeliduo Henri Kontinen ja John Peers eteni Cincinnatin ATP-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon voitettuaan neljännesvälierissä argentiinalaiskaksikon Diego Sebastian Schwartzmanin ja Horacio Zeballosin.

Ensimmäinen erä meni suvereenisti Kontiselle ja Peersille lukemin 6-1, mutta toisen erään argentiinalaiskaksikko vei nimiinsä lukemin 6-3. Kolmannen erän Kontinen ja Peers voitti 12-10 ja näin kaksikko eteni turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon.

Puolivälierissä vastaan asettuu turnauksen ykkössijoitettu pari Robert Farah ja Juan-Sebastian Cabal.

Haluatko esimerkiksi ManU:n paidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Roger Federer koki yli 16-vuoteen nopeimman tappion ja se tapahtui, kun ATP-listan sijalla 70. oleva Andrei Rublevi kaatoi sveitsiläistähden suoraan kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-4.

Viimeksi vuonna 2003 Federer on hävinnyt ottelun nopeammin. Sydneyssä käydyssä turnauksessa 2003 Federer hävisi 54 minuutissa Franco Squillarille lukemin 6-2, 6-3.

– Minulla oli alussa vaikeuksia syöttöni kanssa. Syöttöni murrettiin ensimmäisessä pelissä, ja se vähän niin kuin antoi suuntaa koko ottelulle, Federer sanoi ottelun jälkeen.

Rublevi ylisti Federeriä ja oli innoissaan voitostaan.

– On upea tunne pelata Rogerin kaltaista legendaa vastaan. Ainakin 99 prosenttia yleisöstä oli hänen puolellaan.