Seuraa meitä

Ajankohtaista

Kontinen ja Peers välieriin Cincinnatissa, Federerille nopein tappio 16-vuoteen!

Kontinen ja Peers välieriin Cincinnatissa. Roger Federer joutui taipumaan venäläiskarsija Andrei Rubleville tunnin ja kahden minuutin mittaisessa ottelussa.

Kontinen ja Peers välieriin Cincinnatissa. Roger Federer joutui taipumaan venäläiskarsija Andrei Rubleville tunnin ja kahden minuutin mittaisessa ottelussa.

Nelinpeliduo Henri Kontinen ja John Peers eteni Cincinnatin ATP-turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon voitettuaan neljännesvälierissä argentiinalaiskaksikon Diego Sebastian Schwartzmanin ja Horacio Zeballosin.

Ensimmäinen erä meni suvereenisti Kontiselle ja Peersille lukemin 6-1, mutta toisen erään argentiinalaiskaksikko vei nimiinsä lukemin 6-3. Kolmannen erän Kontinen ja Peers voitti 12-10 ja näin kaksikko eteni turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon.

Puolivälierissä vastaan asettuu turnauksen ykkössijoitettu pari Robert Farah ja Juan-Sebastian Cabal.

Haluatko esimerkiksi ManU:n paidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Roger Federer koki yli 16-vuoteen nopeimman tappion ja se tapahtui, kun ATP-listan sijalla 70. oleva Andrei Rublevi kaatoi sveitsiläistähden suoraan kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-4.

Viimeksi vuonna 2003 Federer on hävinnyt ottelun nopeammin. Sydneyssä käydyssä turnauksessa 2003 Federer hävisi 54 minuutissa Franco Squillarille lukemin 6-2, 6-3.

– Minulla oli alussa vaikeuksia syöttöni kanssa. Syöttöni murrettiin ensimmäisessä pelissä, ja se vähän niin kuin antoi suuntaa koko ottelulle, Federer sanoi ottelun jälkeen.

Rublevi ylisti Federeriä ja oli innoissaan voitostaan.

– On upea tunne pelata Rogerin kaltaista legendaa vastaan. Ainakin 99 prosenttia yleisöstä oli hänen puolellaan.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista