Antonio Brown palellutti jalkansa kylmäaltaassa ja jälki oli todella etovaa katsottavaa.

KUVA: Hyi hemmetti! NFL-tähti sivuun – Antonio Brown palellutti jalkansa kylmäaltaassa

NFL-tähti Antonio Brown palellutti jalkansa kylmäaltaassa ja on sivussa edustamansa seuran, Oakland Raidersin, vahvuudesta.

Kuten kaikki tietävät, amerikkalainen jalkapallo on äärimmäisen fyysinen laji, jossa nähdään paljon loukkaantumisia ja sitä kautta poissaoloja.

Oakland Raidersin laitahyökkääjä Antonio Brown ei kuitenkaan joutunut sivuun mistään kentällä tapahtuneen johdosta, vaan hänen poissaolo joukkueensa vahvuudesta johtuu yhdestä kaikkien aikojen omituisimmista syistä: hän palellutti jalkansa kylmäaltaassa, raporttien mukaan todella pahasti.

Brown oli mennyt altaaseen ilman asianmukaisia jalkasuojia ja “loukkaantuminen” on seurausta siitä.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin – voita suosikkijoukkueesi pelipaita!

Tilanne tapahtui Ranskassa, ennen Raidersin harjoitusleirin alkua, ja toistaiseksi on epäselvää, milloin Brown pystyy palaamaan joukkueensa vahvuuteen; tällä hetkellä hänen statuksensa paluun suhteen on “day-to-day”.

31-vuotias Brown on joutunut olemaan toistaiseksi koko harjoitusleirin ajan sivussa Raidersin treenivahvuudesta: kyseessä on hänen ensimmäinen harjoitusleiri kalifornialaisseurassa, johon hänet kaupattiin keväällä Pittsburgh Steelersin toimesta. Hän oli edustanut pennsylvanialaisseuraa koko 2010 vuonna käynnistyneen ammattilaisuransa ajan.

Brown postasi jaloistaan kuvan Instagram-tililleen, mutta poisti sen myöhemmin. Luonnollisesti internetin ihmeellisessä maailmassa mikään ei kuitenkaan pääse katoamaan lopullisesti, jos se jossain vaiheessa on ollut julkista:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa