schedule 7 marraskuun 2018 - 00:29

PSG joutui tuomarivirheen uhriksi Napolia vastaan ja siten ranskalaisjätin oli tyytyminen 1-1-tasapeliin, kun se kohtasi vieraissa italialaisseuran.

PSG:n oli tyytyminen alkulohkovaiheessa kahteen tasapeliin Napolia vastaan. Edellisessä ottelussa joukkueet pelasivat 2-2-tasapelin Pariisissa ja tiistai-iltana pisteet jaettiin numeroin 1-1.

PSG siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla, kun Juan Bernat iski pallon lähietäisyydeltä isäntien verkkoon.

Napoli tuli kuitenkin toiselle puoliajalle vahvasti, ja kun ottelu oli ehtinyt vanhentua hieman yli tunnin verran, tuomittiin kotijoukkueelle rankkari.

Pilkkua asettui ampumaan Lorenzo Insigne, joka ampui pallon aivan tolpan juureen. Gianluigi Buffon oli erinomaisesti rankkarissa mukana, mutta veto oli niin tarkka, ettei kokenut italialaisvahti kyennyt pysäyttämään laukausta.

Ottelussa nähtiin myös erittäin kyseenalainen tilanne, kun PSG:n avausmaalista vastannutta Bernatia rikottiin selkeästi boksin sisällä. Tästä tilanteesta ei kuitenkaan viety palloa 11 metriin.

Karjala-turnaus 2018: NordicBet tarjoaa 10 euron ilmaisvedon jokaisesta Leijonien maalista!