Räikkönen puhui häntä lyöneestä fanista.

VIDEO: Kimi Räikkönen avautui häntä lyöneestä fanista – PR-henkilö yritti pitää pokan!

Kimi Räikkönen puhui häntä lyöneestä fanista, kiroillen haastattelussa, ja samaan aikaan vieressä seissyt Alfa Romeon PR-tyyppi yritti pitää pokkansa.

Alfa Romeon konkarikuljettaja Kimi Räikkönen joutui perjantaina erikoiseen tilanteeseen, kun Red Bullin fanituotteisiin pukeutunut Formula 1 -fani alkoi meuhkata suomalaiselle ja kävi tähän myös käsiksi.

Räikkönen oli ihmeissään tapahtuneesta, mutta suhtautui siihen omalla rennolla tyylillään.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Itse asiassa Alfa Romeon PR-henkilön mielestä tyyli saattoi olla hieman liiankin rento, sillä Räikkönen kiroili Ziggo Sportin suorassa lähetyksessä kertoessaan tapahtuneesta. Toki kyseinen PR-tyyppi suhtautui tilanteeseen niin ikään samanlaisella asenteella ja yritti parhaansa mukaan pitää pokkansa.

Monet ovatkin sanoneet sosiaalisessa mediassa PR-tyypin ansaitsevan jonkinlaisen palkinnon siitä, miten hän kykeni olemaan täysin repeämättä.

HUOM! Kannattaa laittaa äänet täysille, sillä ääni videolla on hyvin hiljainen; päähuomio tosin kannattaa suunnata PR-henkilöön:

– Minä vain kävelin ja hän kai oli kännissä. Sitten hän alkoi huitoa käsillään, tuli eteeni ja huitoi aurinkolasejani. Kysyin häneltä, että “mitä v*ttua hän oikein tekee”, mutta hän oli huppelissa. En oikein tiedä, mitä hän yritti.

Tässä vielä kuva tilanteesta:

Muille medioille antamissaan haastatteluissa Räikkönen on kommentoinut tilannetta hieman laajemmin.

– En tiedä, mitä oikein tapahtui. Ensiksi hän löi minua ja sitten hän oli kuohuksissa. Kun käskin häntä lopettamaan, hän alkoi puhista tietyistä asioista.

Räikkösen ajaminen tämän viikonlopun Belgian GP:ssä oli vaakalaudalla, sillä hän oli venäyttänyt lihaksen ja Alfa Romeo joutui pyytää varakuljettaja Marcus Ericssonin olemaan valmiina ajamista varten, mutta Räikkönen on kyennyt ajamaan koko viikonlopun normaalisti.

– Olen aina sanonut urheilun olevan vaarallisin juttu ja ehkä oluen juominen on turvallisempaa, Räikkönen totesi aiemmin viikonloppuna Eau Rougen haastattelussa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa