Seuraa meitä

Ajankohtaista

KUVAT: Mitä ihmettä? St. Louisin Ryan O’Reilly osti Boston-fanille kitaran

St. Louis Bluesin Ryan O'Reilly osti Boston-fanille kitaran, vaikka hän pelaa parhaillaan Stanley Cup -finaaleissa Boston Bruinsia vastaan.

St. Louis Bluesin hyökkääjä Ryan O’Reilly osti Boston-fanille kitaran, vaikka joukkue pelaa Stanley Cup -finaaleissa nimenomaan Boston Bruinsia vastaan.

Viime kesänä Buffalo Sabresista St. Louis Bluesiin kaupatulta Ryan O’Reillylta nähtiin upea teko, kun hän oli ostoksilla bostonilaisessa kitarakaupassa.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Hän nimittäin päätti ilahduttaa paikallista tyyppiä, joka oli samaan aikaan samaisessa kitarakaupassa, ostamalla tälle kitaran.

Kitaran saaneen kaverin nimi on John Corrado, joka postasi Twitter-tililleen kuvan itsestään uuden pelinsä kanssa sekä kuitin, joka vahvistaa ostajan nimeksi O’Reillyn.

– Tapasin juuri Ryan O’Reillyn, joka osti minulle kitaran pyöriessäni kitarakaupassa, Bostonissa. Loistava pelaaja, epätodellinen kaveri!

Lisäksi Corrado twiittasi myöhemmin olevansa erittäin ristiriitainen Bruins-fani juuri nyt.

Bostonilaiset ovat varmasti siihen tyytyväisiä, että Corrado kirjoitti O’Reillyn sukunimen twiitissään väärin.

28-vuotias O’Reilly on ollut melkoinen piikki Boston Bruinsin lihassa Stanley Cup -finaalien aikana, sillä hän on tehtaillut kuuteen finaaliotteluun tehot 4+3. Lisäksi hän on vastannut kertaalleen itse ottelun voittomaalista ja alustanut kaksi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista