Neymarin isä ja agentti tapaamassa Juventuksen urheilujohtajan.

LÄHDE: Neymarin isä ja agentti tapaamassa Juventuksen urheilujohtajan

Neymarin isä ja agentti ovat valmiita tapaamaan Juventuksen urheilujohtajan Fabio Paraticin, sillä brasilialaistähti haluaa edelleen pois Pariisista.

Rai Sportin toimittaja Paolo Paganini on vahvistanut Mundo Deportivolle tiedot, että Neymar Sr tekee matkan Torinoon tavatakseen Paraticin.

PSG:n johdon väitetään yrittäneen kääntää Neymarin mielen, mutta 27-vuotias brasilialainen haluaa vakaasti lähteä Pariisista.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Barcelona tiettävästi haluaisi Neymarin takaisin, ja onkin tehnyt lähes kaikkensa, jotta PSG:n kanssa päästäisiin sopimukseen kaupasta, mutta vielä tulosta ei ole syntynyt – PSG:lle on tarjottu muun muassa Philippe Coutinhoa, Samuel Umtitia, Ousmane Dembéléä, Nélson Semedoa ja Ivan Rakiticia.

Juventus puolestaan ei ole missään vaiheessa osoittanut, että Neymar olisi heille prioriteetti, mutta jos oikea tilaisuus tulee ja hänen sainaaminen olisi taloudellisesti mahdollista, he eivät varmasti sulje häntä pois.

– Jokaiselle on selvää, että hän haluaa lähteä. Mutta jalkapallossa sanot tänään toista, huomenna toista, se on hämmästyttävää, mutta niin se on, PSG:n urheilujohtaja Leonardo sanoi.

– Asema on selvä kaikille. Mutta yksi asia on konkreettinen: hänellä on vielä kolme vuotta sopimusta kanssamme.

– Neymar voi jättää PSG:n, jos löytyy sopimus, joka sopii kaikille.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa