Lauri Marjamäen Jokerit sai voitokkaan alun – helsinkiläisryhmä takoi kuusi maalia!

schedule 3 syyskuun 2018 - 21:12
person Marko Ollonqvist

Lauri Marjamäen Jokerit sai voitokkaan alun KHL-kaudelle 2018-19, kun joukkue kaatoi kotonaan Kunlun Red Starin lukemin 6-3.

Helsingissä nähtiin vauhdikas alku uudelle KHL-kaudelle, kun Jokereiden ja Kunlunin välisessä ottelussa taottiin peräti yhdeksän maalia.

Hartwall Arenaan saapunut yleisö todisti avauserässä kahta maalia, kun ensiksi vieraat siirtyivät Victor Bartleyn osumalla johtoon jo ajassa 2:04. Jokerit kuitenkin tasoitti pari minuuttia myöhemmin, kun Karl Stollery toi isännät tasoihin.

Jokerit ratkaisi ottelun käytännössä ottaen toisessa erässä, sillä Steve Moses ja Jesse Joensuu osuivat ensimmäisen viisiminuuttisen aikana, vain reippaan minuutin sisään. Ajassa 29:14 Sakari Manninen vei isännät jo kolmen maalin karkumatkalle ja 4-1-lukemista lähdettiin myös päätöserään.

Kunlun tuli kuitenkin otteluun mukaan heti päätöserän alkajaisiksi, kun ensiksi Taylor Beck yllätti Ryan Zapolskin alivoimalla ja aikaan 47:58 Marc-Andre Gragnani osui Ville Lajusen ja Veli-Matti Savinaisen alustuksesta ylivoimalla.

Jokerit kuitenkin onnistui säilyttämään johtoasemansa, ja itse asiassa lisäämään sitä, kun Peter Regin iski taululle 5-3-lukemat aikaan 51:15 ja ajassa 56:19 Manninen iski illan toisen osumansa.

Jokereiden tehokkaimpina niminä häärivät tehot 2+1 tehtaillut Manninen, pisteet 1+2 summannut Moses sekä kaksi osumaa syöttänyt Sami Lepistö.