Seuraa meitä

Ajankohtaista

Vau! Lennox Lewis on valmis palaamaan eläkkeeltä kohdatakseen Mike Tysonin!

Lennox Lewis on valmis palaamaan eläkkeeltä kohdatakseen Mike Tysonin.

Entinen britti-iskijä Lennox Lewis on valmis palaamaan eläkkeeltä kohdatakseen Mike Tysonin ja tienatakseen melkoisen summan rahaa.

Lennox Lewis ja Mike Tyson kuuluvat legendaarisimpien nyrkkeilijöiden joukkoon. Kaksikko iski yhteen 17 vuotta sitten, molempien ollessa tuolloin vielä aktiivinyrkkeilijöitä, ja ottelun vei nimiinsä huomattavasti isokokoisempi brittinyrkkeilijä, pudotettuaan Tysonin.

Lewis oli UFC-kommentaattorina toimivan Joe Roganin podcast-vieraana ja hän kertoi olevansa valmis kohtaamaan Tysonin, mikäli pöytään isketään riittävästi rahaa.

– Olen sanonut ihmisille olevani valmis pyjama-asustani 100 miljoonasta dollarista, joten jos tämän asian suhteen ollaan tosissaan, tulkaa esille ja näyttäkää minulle rahat.

53-vuotias ex-nyrkkeilijä muisteli myös kaksikon edellistä kohtaamista, joka nähtiin Tennesseessä vuonna 2002, ja hän sanoi, ettei kehään astellut huippuvuosiensa veroinen “Iron Mike”, vaan leivän pöytään ottelemalla tuonut nyrkkeilijä.

– Kun hän oli vangittuna, minä ottelin ja treenasin todella kovaa. Hänellä ei ollut mahdollisuutta siihen vankilassa ollessaan. Hän tuli vain tekemään sitä, mitä rakastaa, ja tienaamaan rahaa tuodakseen leivän pöytään.

– Käydessäni läpi entisaikojen ottelijoita, olen ihmetellyt, mikä heidät sai nyrkkeilemään pitkään; mutta se oli ainoa asia, josta he tiesivät. Ei heistä olisi ollut miksikään laulajaksi, tanssijaksi tai muuta vastaavaa – nyrkkeily oli heille se ainoa juttu. Sillä he tienasivat palkkansa ja se on pakottanut heidät takaisin kehään.

Lewis kohtasi Tyson-ottelun jälkeen vielä Vitali Klitschkon ja voitettuaan ottelun lopetti nyrkkeilyuransa. Tyson puolestaan otteli vielä kolme kertaa: hän voitti Clifford Etiennen, mutta hävisi Danny Williamsille ja Kevin McBridelle, lopettaen uransa 37 vuoden iässä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
JUTIN RILLI: Karsintasarjalle painetta – Espoo ja TUTO takaisin Liiga-kartalle!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista