Lentopallomiehille elintärkeä voitto MM-kisoissa – paikka 16:en joukossa todella lähellä

schedule 16 syyskuun 2018 - 22:07

Lentopallomiehille elintärkeä voitto MM-kisoissa: Suomi kaatoi viisieräisen trillerin päätteeksi Puerto Ricon erävoitoin 3-2.

Suomi pelasi neljännen ottelunsa lentopallon miesten MM-kisoissa ja se otti samalla toisen voittonsa, kun Puerto Rico kaatui erin 3-2.

Ottelu oli alusta loppuun saakka melkoinen trilleri. Suomie vei nimiinsä kaksi ensimmäistä erää, joista toisen vain kahden pisteen erolla, mutta sen jälkeen Puerto Rico onnistui nappaamaan kolmannen erän nimiinsä lukemin 29-27.

Kun myös neljäs erä meni Puerto Ricon nimiin, siirryttiin ottelussa viidenteen ja ratkaisevaan erään, jonka voittamiseen tarvitaan 15 pistettä. Lopulta Suomi onnistui pitämään pintansa, kun se voitti ratkaisevan erän lukemin 15-10 ja otti sitä kautta elintärkeän voiton.

Lentopallomiesten tehokkaimmat pelaajat ottelut olivat 18 pistettä iskenyt Elviss Krastins sekä 15 pistettä mieheen tehneet Urpo Sivula ja Sakari Mäkinen.

Voittonsa ansiosta Suomi on hyvin lähellä paikkaa toiselle kierrokselle, sillä ainoastaan enää lohkojumbona oleva Kuuba uhkaa Suomen jatkopaikkaa. Kuuba on pelannut kolme ottelua ja hävinnyt niistä jokaisen. Mikäli Kuuba mielii neljän joukkoon, tulisi sen voittaa molemmat ottelunsa, eikä Suomi saisi ottaa puhtaalla pelillä olevaa Irania vastaan pistettäkään.

10-ottelun maailmanennätys murskaksi – Kevin Mayer on uusi ME-mies!