Lewis Hamilton avautui lajinsa vaaroista Anthoine Hubertin menetettyä henkensä Belgian F2-osakilpailussa.

Lewis Hamilton avautui lajinsa vaaroista – “Lepää rauhassa, veli”

Lewis Hamilton avautui lajinsa vaaroista Instagram-tilillään, kun hän kuuli F2-osakilpailun vaatineen 22-vuotiaan Anthoine Hubertin hengen.

Koko autourheilumaailma suree tällä hetkellä F2-osakilpailun järkyttävässä onnettomuudessa menehtynyttä Anthoine Hubertia (lue uutinen täältä).

Hubert ajautui kisassa rengasvalliin ja hänen autonsa ikään kuin kimposi seinästä pyörien radalle. Takaa tullut Juan Manuel Correa, joka väisti vain hetkeä aiemmin radalla pyörähtänyttä Giuliano Alesia, osui häneen kohtalokkain seurauksin, Hubertin auton haljetessa kirjaimellisesti kahtia.

Formula 1:en hallitseva maailmanmestari avautui Hubertin kuolemasta kuultuaan lajinsa vaaroista ja pyysi lajia seuraavilta arvostusta.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

– Jos yksikin teistä lajia seuraavista ja siitä nauttivista ajattelee edes hetken verran, että se mitä me teemme on turvallisesti, olette pahasti väärässä. Jokainen kuljettaja laittaa henkensä peliin radalle hypätessään ja ihmisten on todella arvostettava sitä, koska työtämme ei arvosteta joidenkin fanien sekä myös itse lajin parissa työskentelevien henkilöiden toimesta riittävästi.

– Minulle Anthoine on sankari, sillä hän otti riskin jahdatessaan unelmiaan. Olen niin surullinen, että näin kävi. Pidetään hänet mielissämme ja muistetaan häntä. Lepää rauhassa, veli.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa