Seuraa meitä

Ajankohtaista

Lionel Messi on voittanut 84 eri joukkuetta – kohdannut urallaan 85

Lionel Messi on voittanut 84 eri joukkuetta.

Argentiinalaisen voittotilastot ovat uskomatonta luettavaa. Kohtaamastaan 85:stä joukkueesta, Lionel Messi on voittanut 84 eri joukkuetta.

31-vuotias Lionel Messi murtautui Barcelonan edustukseen vuonna 2004, jossa hän on pelannut koko uransa.

Daily Mailin mukaan, argentiinalaistaikuri on kohdannut urallaan 85 eri joukkuetta, joista ainoastaan yksi on voittamatta.

Kyseinen joukkue on UDA Gramenet, jonka Messi kohtasi kaudella 2004-2005 Copa del Reyssä – Barcelona kärsi tuolloin yllättävän 1-0 tappion.

Gramenet pelasi tuolloin Segunda Divisiónissa, mutta nyt seura pelaa Segunda Catalanassa.

Valitettavasti viisinkertaiselle Ballon d’Or -voittajalle ei ole tullut toista mahdollisuutta kohdata Gramenetia, jotta tilastosta olisi mahdollista saada täydellinen.

Messiltä löytyy myös toinen mielenkiintoinen tilasto, nimittäin kukaan ei ole tehnyt Mestarien liigassa yhtä montaa maalia englantilaisseuroja vastaan kuin hän.

Nyt hänellä on jälleen mahdollisuus kasvattaa johtoaan tässä, kun Barcelona ja Manchester United kohtaavat Mestarien liigan puolivälierissä.

Barcan ja ManU:n ensimmäisen kohtaaminen nähdään Old Traffordilla keskiviikkona 10. huhtikuuta ja Camp Noulla pelataan seuraavan viikon tiistaina 16. huhtikuuta.

Mikäli Barcelona sekä Liverpool menevät omista ottelupareistaan välieriin, Messi saa mahdollisuuden onnistua myös Liverpoolia vastaan.

LUE MYÖS:
JUTIN RILLI: Timanttista settiä! Nyt vastaillaan lukijakysymyksiin oikein urakalla!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista