Makwan Amirkhani.

Makwan Amirkhani: “Olen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata – ja juuri siksi kaikki haluavat”

Makwan Amirkhani on Betsafen uusi Global Brand Ambassador! Tämän kunniaksi Betsafe tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä aitiopaikoille 1. kesäkuuta, kun Mr. Finland palaa häkkiin Tukholman UFC-illassa.

Betsafen 5.4.2019 julkaisema tiedote:

“Makwan Amirkhani: “Olen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata – ja juuri siksi kaikki haluavat”

Makwan Amirkhani on yksi Suomen tunnetuimmista urheilijoista. Taistelija, joka on varustettu rajattomalla itseluottamuksella. UFC-uralta saldona on neljä voittoa ja yksi tappio, ja edellisestä ottelusta on nyt vuoden verran. Seuraava koitos on Tukholmassa 1. kesäkuuta, vastassa Chris Fishgold.

Vastustajasta kysyttäessä “Makun” kommentti on ytimekäs: Kovempikin kelpaisi. Fishgold on voittanut ja hävinnyt UFC:ssä yhden ottelun.

Voiko siis jo tässä kohtaa puhua jo tavoitteista kesäkuun otatuksen jälkeen?

– Moni valmentaja sanoo, että mennään matsi kerrallaan eikä mietitä tulevaa. Olen kuitenkin nyt treenannut aivan eri tasolla kuin koskaan ennen ja olen paljon kovemmassa kunnossa kuin koskaan ennen. Uskallan helposti katsoa tulevan ottelun taakse. Mä olen nyt menossa pitkälle, Amirkhani uhkuu.

Isoja kehitysaskeleita Amirkhani on viimeisen vuoden aikana ottanut nyrkkeilyssä, jossa alkoi tulla voittoja otteluissakin. Paini on aina ollut suomalaisen vahvuus, mutta juuri nyrkkeilytaitojen kehittyminen täysin uudelle tasolle herätti Makwanissa ajatuksen palata UFC-kehään.

– UFC:ssä pääsen käyttämään kaikkia vahvuuksiani ja siksi tunsin, että haluan sinne takaisin. Mä olen siihen valmiimpi kuin koskaan.

Painitaustaiset vapaaottelijat tunnetaan hankalimpina vastustajina.

– Painijat ovat pirun kovakuntoista ja sitkeää sakkia. Nyt kun siihen lisätään nyrkkeilystä ammennettu oppi, mä olen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata. Toisaalta taas kaikki tulevat haluamaan sitä, koska kaikki haluavat kohdata parhaan.

– Se viesti, jonka mä tulen antamaan Tukholmassa, menee jokaiselle UFC:n höyhensarjan taistelijalle. Ton matsin jälkeen ne kaikki tietävät mun nimen. Viime kerralla pudotin Tukholmassa kaverin seitsemässä sekunnissa, nyt annetaan faneille vähän enemmän… ehkä pari minuuttia.

Makwan Amirkhani on tehnyt Betsafen kanssa kansainvälisen yhteistyösopimuksen, joka antaa urheilijalle mahdollisuuden keskittyä 100-prosenttisesti UFC-paluuseen ja tukee matkaa kohti maailman kärkeä.

– Mä ottelen jo tänä vuonna uudestaan. Mä en pelkää enää mitään, Makwan sanoo itsevarmasti.

– Meille on suuri kunnia saada Makusta uusi Betsafen Global Brand Ambassador. Makwan on huippu-urheilija, joka omaa saumat nousta maailman kirkkaimmalle huipulle. Makwan on äärimmäisen kunnianhimoinen ja haluamme olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa UFC-polkua, kertoo Head of Marketing Jussi Nurmi Betsson Groupilta, johon Betsafe kuuluu.”

Kertoimet ottelun voittajasta Makwan Amirkhani-Chris Fishgold

Amirkhani 1.65
Fishgold 2.24

⏬ UUDEN ASIAKKAAN TARJOUS ⏬

Avaa tili ja tee talletus – saat ylimääräisen arpalipun Makwan Amirkhanin UFC-paluuottelun lippujen arvontaan!

⏬ VANHAN ASIAKKAAN TARJOUS ⏬

Osallistu kampanjaan ja voita liput Makwanin UFC-paluuotteluun!

K18. Pelaa vastuullisesti,
Säännöt ja ehdot voimassa
www.betsson.com/fi
www.nordicbet.com/fi
www.betsafe.com/fi

Lue myös:
VIDEO: NHL-pelaaja Craig Cunninghamin jalka amputoitiin – luistelee nyt hurjaa vauhtia!

Jaa