Miro Heiskaselle valtavaa ylistystä.

Miro Heiskaselle valtavaa ylistystä – “Ei tule toista Lidströmiä, mutta muistuttaa häntä”

Miro Heiskaselle valtavaa ylistystä: TSN:n toimittajana työskentelevä Craig Button on todella vaikuttunut siitä, mitä hän on nuorelta suomalaiselta nähnyt.

Dallas Stars vahvistui tänä kesänä merkittävästi. Kyse ei ollut kuitenkaan pelaajakaupasta tai vapaana olleen pelaajan kiinnittämisestä, vaan teksasilaisseuran vuoden 2017 NHL Draftissa kolmantena huutamasta Miro Heiskasesta.

Heiskanen on toistaiseksi saanut tulokaskaudellaan hurjan määrän vastuuta, pelaten kaikista NHL:ssä tällä kaudella esiintyneistä pelaajista ottelua kohden 29. eniten (23:00), ja hän on ihastuttanut tekemisellään lukuisat pohjoisamerikkalaiset.

Yksi Heiskasen pelaamiseen ihastuneista on TSN:n toimittajana ja analysoijana toimiva Craig Button, joka kehuu nuorta suomalaista vuolaasti.

– Yritän olla nyt todella varovainen puheideni kanssa, mutta hänen tyylinsä ja se mitä hänen kehonkielensä kertoo kaukalossa, ovat kuin Nicklas Lidströmillä.

– Kun hän riistää sinulta kiekon, et edes tajua niin tapahtuneen. Hän operoi kuin kirurgi, jonka veitsenpiirtoja et edes tunne. Toista Lidströmiä ei tule koskaan, mutta Heiskanen muistuttaa häntä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Nyt on kova! Betsafe tarjoaa riskittömiä vetoja loppuvuoden ajan!

Jaa