Seuraa meitä

Ajankohtaista

Mitä?! Neymarin hinta pudonnut jopa 90 miljoonaa euroa – mutta miksi?

Neymarin hinta pudonnut jopa 90 miljoonaa euroa - viimeisen puolen vuoden aikana!

Neymarin hinta pudonnut jopa 90 miljoonaa euroa! Tuo luku on jotain käsittämätöntä, eikä PSG:n kannata missään nimessä myydä brasilialaista – ainakaan nyt.

Brasilialaistähti Neymar siirtyi FC Barcelonasta PSG:hen, elokuussa 2017, päästäkseen pois Lionel Messin varjosta.

Ranskalaisjätti PSG:n hänestä maksama siirtosumma oli tuolloin käsittämättömät 222 miljoonaa euroa, mikä rikkoi silloin aiemman maailmanennätyksen reippaasti yli 100 miljoonalla eurolla.

Vielä vuodenvaihteessa Neymarin arvo oli 213 miljoonaa euroa, siis lähestulkoon saman verran kuin hänestä maksettu siirtosumma, mutta viimeisten puolen vuoden aikana sen uskotaan pudonneen jopa 90 miljoonaa euroa.

CIES Observatory raportoi Neymarin nykyisen arvon olevan noin 120-150 miljoonaa euroa.

Mutta miksi sitten Neymarin arvo on kokenut näin jyrkän pudotuksen?

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Syitä on useampi kuin yksi, mutta ennen kaikkea kyse on hänen loukkaantumisistaan siirron jälkeen. Neymar on nimittäin kyennyt pelaamaan ainoastaan 51,80 prosenttia PSG:n pelaamista otteluista ja nyt hän joutuu jättää väliin muun muassa Copa American juuri turnauksen alla tulleen loukkaantumisen vuoksi.

Arvoon on vaikuttanut laskevasti myös raiskaussyytökset, jotka nousivat pintaan aivan hiljattain, ja esimerkiksi Nike on kertonut olevansa hyvin huolissaan syytöksistä sekä kertonut monitoroivansa tilannetta todella tarkkaan.

27-vuotiaasta brasilialaisesta ei ole ollut myöskään nousemaan Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon manttelinperijäksi, jollaiseksi hänet pitkään tituleerattiin, vaikkakin palkkakuitti on samaa luokkaa (lue lisää täältä).

Neymar on ollut käytännössä ottaen PSG:hen saapumisestaan lähtien siirtohuhujen keskiössä, mutta brasilialaisen nykyarvon ollessa tämä, PSG:n näkökulmasta Neymarin myyminen olisi totaalisen idioottimaista.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista