Seuraa meitä

Ajankohtaista

Miten auttaa Rasmus Ristolaista? Se oli Buffalon kysymys valmentajaehdokkaille!

Miten auttaa Ristolaista? Se oli Buffalo Sabresin kysymys päävalmentajakandidaateille.

Miten auttaa Ristolaista? Se oli Buffalo Sabresin kysymys valmentajaehdokkaille, kun joukkue haki uutta päävalmentajaa Phil Housleyn tilalle.

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen esitykset päättyneen kauden osalta, mitä tulee puolustuspelaamiseen, olivat valtava pettymys Buffalo Sabresin johtoportaalle.

24-vuotiaan suomalaisen tehotilasto oli runkosarjan päätteeksi katastrofaalisen heikko -41.

Kuvaavaa onkin, että toiseksi heikoimman tehotilaston omanneen Drew Doughtyn lukema oli -34 ja kolmanneksi heikoimman, Bobby Ryanin, -29; Ristolainen oli siis täysin omilla lukemillaan – etenkin, kun Doughtyn edustama Los Angeles Kings ja Ryanin edustama Ottawa Senators kuuluivat runkosarjassa sijoille 30 ja 31.

Maailman ensi-illassa: LADY SLOTS CASINO

Kokeile ilmaiseksi 11 pyöräytystä ja lunasta 110% bonus aina 100€ asti!

Kauden päätyttyä, ja itse asiassa jo NHL Trade Deadlinen aikaan, Ristolaista vietiin muihin maisemiin ja tiettävästi ainakin Tampa Bay Lightning oli kiinnostunut suomalaispelurista. Siirto saattaa olla edelleen mahdollinen ja toiseen suuntaan matkalla saattaisi olla esimerkiksi Tyler Johnson, Ondrej Palat tai J.T. Miller.

Toistaiseksi tilanne Ristolaisen suhteen on edelleen auki ja itse asiassa Sabresin GM:nä toimiva Jason Botterill kysyi potentiaalisilta valmentajaehdokkailta, miten he voisivat auttaa Ristolaista.

Asiasta kertoivat useat pohjoisamerikkalaismediat.

Huoli Ristolaisen oman pään pelaamisen suhteen on siis Buffalon suunnalla valtava ja seuran uudeksi päävalmentajaksi nimetyllä Ralph Kruegerilla onkin täysi työ Ristolaisen kanssa – mikäli siis suomalaisen NHL-ura jatkuu Sabres-paidassa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Jääkiekon MM-kisat 2019 otteluohjelma, lohkot – ilmainen live stream kaikkiin peleihin!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista