Viime yönä MLS:ssä ja NBA:ssa otteluperuutuksia. Seurat boikotoivat Amerikan viimeisintä poliisiväkivaltatapausta, joka kävi sunnuntaina Wisconsinissa.

MLS:ssä ja NBA:ssa otteluperuutuksia – seurat boikotoivat poliisiväkivaltaa

Viime yönä MLS:ssä ja NBA:ssa otteluperuutuksia. Seurat boikotoivat Amerikan viimeisintä poliisiväkivaltatapausta, joka kävi sunnuntaina Wisconsinissa.

Viime viikon sunnuntaina poliisi ampui 29-vuotiasta tummaihoista Jacob Blakea seitsemän kertaa Selkään Wisconsinin

Syy otteluperuutuksiin on Yhdysvalloissa myllertänyt ampumistapaus. Viime viikon sunnuntaina poliisi ampui 29-vuotiasta tummaihoista Jacob Blakea seitsemän kertaa Selkään Wisconsinissa sijaitsevassa osavaltiossa, Kenoshassa. Blake yritti nousta autonsa kyytiin, jossa hänen lapsensa olivat. Autoon noustessaan poliisi piti miestä kiinni paidasta ja ampui häntä selkään. Blake on tällä hetkellä sairaalassa, ja hänen tilansa on vakaa.

Blaken ampumavälikohtaus on johtanut Kenoshassa laajoihin mielenosoituksiin, jonka vuoksi myös NBA ja MLS on ottanut kantaa asiaan omilla keinoillaan.

NBA ja MLS ovat perunut viimeöisiä otteluitaan tuen osoittamiseksi. Ensimmäisenä boikotoi NBA-seura Milwaukee Bucksin pelaajat, jotka eivät saapuneet otteluun pukuhuoneesta. Tapauksen jälkeen kaikki kolme NBA-ottelua siirrettiin myöhempään ajankohtaan.

Viime yönä Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n otteluohjelmassa oli kuusi ottelua, joista lopulta vietiin päätökseen vain yksi. Peruutuksien syy on sama kuin NBA:ssa.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa