MM-kisat: Venäjä vei öljyklassikon – Saudi Arabia täysin aseeton

schedule 14 kesäkuun 2018 - 19:55
person Urheiluvedot

Kisaisäntä Venäjä avasi MM-kisat näyttävällä voitolla Saudi Arabiasta. Öljyklassikon paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä, vieraat olivat melko lailla aseettomia läpi ottelun.

Saudi Arabia piti palloa ensimmäisellä puoliskolla, mutta hallinta ei johtanut mihinkään. Venäjä sen sijaan käytti maalipaikat tehokkaasti hyödykseen ja iski taululle puoliaikaan mennessä 2-0.

Gazinskiy avasi kisojen maalihanat ja puski keskityksestä upeasti 1-0. Puoliajan lopussa Cheryshev pääsi tälläämään todella läheltä kauniin kudin etuyläkulmaan ja Venäjä siirtyi 2-0 johtoon. Etenkin Saudi Arabian topparipariskunta oli aivan kioskilla koko ensimmäisen puoliskon ja Venäjä käytti toilailut surutta hyödykseen.

Toisella puoliskolla Saudi Arabia oli entistäkin pahemmassa purjeessa. Isokokoisempi, taitavampi, nopeampi ja taktisesti kypsempi Venäjä teki kentällä aivan mitä tahtoi. Ellei olisi tiennyt kyseessä olevan MM-kisat, olisi helposti voinut luulla katsovansa isät vs. pojat ottelua.

Lopullinen niitti, jos nyt sellaista edes tarvittiin, tuli Dzyuban 3-0 puskumaalista. Ja vielä oli yksi tulossa, Cheryshev tälläsi upean kaukokudin takayläkulmaan ja 4-0. Eikä siinä vielä kaikki. Golovin laittoi vielä ihanan vaparin ja taululle 5-0.

Mikään kovin suuri ennustaja ei tarvitse olla, jos povaa Saudi Arabian jäävän voitoitta näissä kisoissa.