Montreal kiinnitti Artturi Lehkosen ja Joel Armian jatkosopimuksilla. Molempien suomalaisten sopimukset ovat kestoltaan kaksivuotisia.

Montreal kiinnitti Artturi Lehkosen ja Joel Armian jatkosopimuksilla!

Montreal kiinnitti Artturi Lehkosen ja Joel Armian jatkosopimuksilla. Molempien suomalaisten sopimukset ovat kestoltaan kaksivuotisia.

Kanadalaisseura Montreal Canadiens julkisti suomalaishyökkääjien jatkosopimukset.

Joel Armia

Joel Armia solmi seuran kanssa kaksivuotisen ja kokonaisarvoltaan 5,2 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Vuodessa suomalaishyökkääjä tienaa noin 2,6 miljoonaa dollaria.

26-vuotias Armia on kesän 2011 varaustilaisuudessa Buffalo Sabresin varaama pelaaja. Hänet valittiin ensimmäisellä kierroksella 16. pelaajana. NHL-urallaan Armia on pelannut yhteensä 237 runkosarjaottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt 39+42.

Artturi Lehkonen

Montreal  ja Artturi Lehkonen solmivat myös kaksivuotisen sopimuksen, joka on arvoltaan 4,8 miljoonaa dollaria. Lehkosen vuositienestit menevät tällöin noin 2,4 miljoonan dollarin kohdille.

24-vuotias Lehkonen on Canadiensin varaama pelaaja kesän 2013 varaustilaisuudelta. Seura valitsi suomalaisen lopulta 55. pelaajana.

Uransa aikana Lehkonen on pelannut yhteensä 221 NHL-ottelua, tehopisteitä hän on takonut 41+39=80.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa