Nainen vaatii yli miljoonaa dollaria MLB-seura Houston Astrosilta, sillä hän väittää murtaneensa sormensa Astros-maskotin käyttämän t-paitatykin seurauksena.

Naisen sormi murtui paitatykin seurauksena – vaatii yli miljoonan dollarin korvauksia!

Baseball-ottelussa katsojan roolissa sormensa murtanut nainen vaatii yli miljoonaa dollaria MLB:ssä pelaavalta Houston Astrosilta.

Houston Cronicle kertoo MLB:ssä pelaavan Houston Astrosin kotiottelua katsomaan tulleen Jennifer Harughtyn vaativan seuralta yli miljoonan dollarin korvauksia.

Kyseinen nainen on haastanut Astrosin oikeuteen, sillä hänen sanojensa mukaan erilaisista urheilutapahtumista tuttu paitatykki oli murtanut hänen sormensa.

Harughty kertoo Astros-maskotti Orbitin toimittaneen faneille paitoja paitatykillä ja yksi niistä oli osunut hänen sormeensa sillä seurauksella, että sormea jouduttiin operoimaan kahteen eri otteeseen.

Harughtyn korvausvaatimusten perusteena ovat lääkärikulut, kipu, henkinen tuska ja tulonmenetykset. Hän kertoo haasteessaan käyneensä kahdesti viikossa fysioterapiassa, mutta se ei ollut poistanut kipuja ja turvotusta, eikä myöskään palauttanut sormen liikkuvuutta entiselleen.

Haasteessaan Harughty syyttää Houston Astrosia leväperäisyydestä paitatykin käytössä: hän kertoo, ettei seura ollut varoittanut faneja tykin käytöstä ja lisäksi syytteessä todetaan, ettei tykin käyttäjiä oltu koulutettu kunnolla.

– Astros on tietoinen kanteesta ja syytöksistä liittyen Orbitin t-paitatykkiin. Me emme allekirjoita näitä syytöksiä ja Astros tulee käyttämään tykkejä peleissä myös jatkossa. Koska kyseessä on vireillä oleva juridinen asia, emme kommentoi sitä tämän enempää, seura tiedotti.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa