Seuraa meitä

Ajankohtaista

NFL – Seahawks vs 49ers | NFC Westin sisäinen ottelu

Urheiluvetojen pitkävetovihjeet jenkkifutikseen

NFC West divisioonan sisäinen ottelu Seattle Seahawks – San Francisco 49ers potkaistaan käyntiin sunnuntain myöhäisillassa klo 23:25 – Urheiluvetojen pitkävetovihjeet jenkkifutikseen jatkuu illan ottelun parissa.

Kotijoukkue Seahawks on taistellut itsensä kuskin paikalle “wild card” -jahdisssa. Viime viikolla Seahawks kaatoi tärkeässä ottelussa Carolina Panthersin vieraissa lukemin 30-27 – voitto ei ehkä ollut täysin ansaittu kenttätapahtumiin nähden, mutta kaikki lasketaan ja tulos kertoo joukkueen kyvystä venyä tärkeissä peleissä. Pudotuspeleihin pääsy on käytännössä Seahawksin omissa käsissä runkosarjan viimisen kuukauden pyörähdettyä käyntiin.

Vierasjoukkue 49ers kausi oli paketissa ennen kuin se kerkesi edes alkamaan – joukkue kärsi pahoista loukkaantumisista heti kauden alussa. Joukkueen QB Jimmy Caroppolo kärsi pahan jalkavamman ja on sivussa koko kauden.

Illan ottelun mielenkiintoisempia hetkiä on Seattlen kotiyleisön entisen suosikin ja Seattlen puolustuksen entisen johtohahmon Richard Shermanin paluu “kotiin”. Sherman siirtyi kuluvaksi kaudeksi 49ersiin.

Itse ottelussa kotijoukkueen panokset ovat todella kovat – voitto on ainoa mikä kelpaa. 49ersin saldo on 2-9-0 eikä sillä ole panosta playoffien suhteen enää.

Joukkueiden lukuja verrattaessa, hyökkäys ja puolustus kulkevat aika samoissa jaardeissa mitattuna. 49ers puolustus on vardin hyvä, varsinkin juoksupuolustus on ollut numeroiden valossa kunnossa – sarjan 10. paras.

Tänään on kuitenkin vastassa sarjan paras juoksuhyökkäys – Seattlellä ei ole Todd Gurleyn kaltaista supertähteä, mutta sen runningback-osasto tulee laajalla rintamalla – Chris Carson, Mike Davis ja Rashaad Penny ovat kaikki juosseet yli 300 jaardia kuluvalla kaudella.

Seahawksin QB Russell Wilson kuuluu sarjan supertähtiin ja heittopelin päätargetit ovat Tyler Lockett ja David Moore – molemmat edellä mainitut ottivat yli 100 jaardia kiinniottoja Panthersia vastaan.

49ers lähtee illan otteluun QB Nick Mullensin johdolla – miehen, joka oli ennen kauden alkua vain harjoitusryhmässä mukana. Caroppolon ja kakkos-qb C.J Beathardin loukkaantumisten vuoksi, vastuu on nyt Mullensilla.

Mullens on pelannut kaksi ottelua – saldona kaksi tappiota. Nyt Mullens on kovassa paikassa – maanpäällisenä helvettinä tunnettu Seattlen kotistadion voi olla hieman liikaa nuorelle miehelle.

49ersilta on suurella todennäköisyydellä sivussa joukkueen eniten touchdowneja ja kiinniotto-jaardeja metsästänyt laitahyökkääjä Marquise Goodwin. Runninback Matt Breida kantaa illan ottelussa suurta vastuuta 49ersin hyökkäyksen osalta. Breida on ollut hyvä, vaikka 49ersilla on ollut muuten vaikeaa – 5,8 jaardia per kanto.

49ersin puolustus on kokenut kovia viikon aikana, kun linebacker Reuben Fosterin sopimus irtisanottiin siviilipuolen ongelmien takia ja safety Jimmie Ward katkaisi kätensä toisena vuonna peräkkäin.

49ersin hyökkäys on ollut tehoton redzonella – 47% redzone-tilanteista on päättynyt touchdowniin. Seahawksin lukema on 66%. Siinä on yksi suuri ero joukkueiden välillä.

Toinen syy on pallon menetykset. Seahawks on sarjan toiseksi paras huolehtimaan pallosta, 0,8 menetystä per peli – 49ersin lukema taas on 2,0 per peli.

Tämän lisäksi 49ers on sarjan huonoin joukkue pakottamaan vastustajan pallonmenetyksiin.

Edellä mainitut syyt näyttelevät tänään isoa roolia, kotiedun ja 49ersin pelinrakentaja murheiden lisäksi.

Näin ollen, Urheiluvetojen pitkävetovihjeet jenkkifutikseen jatkuu kotijoukkueiden kelkassa.

 

PELISUOSITUKSENI ON:

SEAHAWKS -9,5

NORDICBET TARJOAA KERTOIMEN 1,95 BETSSON TARJOAA KERTOIMEN 1,95 BETSAFE TARJOAA KERTOIMEN 1,95

 

BONUSTARJONTAMME BOOKKEREILLE 👇

LEOVEGAS - 100 % BONUS 50 € SAAKKA + 10 € ILMAISVETO

 

NORDICBET - 100 % BONUS 100 € ASTI + 70 €

 

BETSSON - 100 % BONUS 100 € ASTI

 

BETSAFE - TUPLAA ENSITALLETUKSESI

 

MOBILEBET - 100 % BONUS 300 € SAAKKA + 50 ILMAISKIERROSTA

 

COMEON - TALLETA 10 €, SAAT 50 € PELIRAHAA

 

UNIBET - 100 % BONUS 100 € ASTI + 10 € RISKITÖN MOBIILIVETO

 

BETHARD - 100 % BONUS JOPA 100 € ASTI

 

PINNACLE - PARHAAT KERTOIMET

Veikkauksen kertoimet löydät täältä

Lue myös:  NFL | Texans vs Browns – kotijoukkueen voittoputki jatkuu

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista