NFL-tähti Odell Beckham Jr. piti 350 000 dollarin kelloa tiistaina, kun Cleveland Browns aloitti NFL-kauden Tennesee Titansia vastaan.

NFL-tähti Odell Beckham Jr. piti 350 000 dollarin kelloa pelissä – NFL:ltä ja faneilta satoi ryöpytystä

NFL-tähti Odell Beckham Jr. piti 350 000 dollarin kelloa tiistaina, kun Cleveland Browns aloitti NFL-kauden Tennesee Titansia vastaan.

NFL-seura Cleveland Brownsin laitahyökkääjää Odell Beckham Jr. on saanut suitsutusta NFL:ltä sekä faneilta kellostaan. NFL ilmoitti, että hän rikkoi liigan käytäntöä pitämällä kentällä.

Beckham sanoi tiistaina, että ei tiedä mistä tämä kaikki hälinä on peräisin.

– Jos joku muu olisi käyttänyt kelloa se ei olisi ollut ongelma. Myös, jos se oli ollut 20 dollarin kello, kukaan ei olisi sanonut sanaakaan, Beckham kommentoi.

– Uskon, että se ei koske kelloa, se on jotain muuta. Jos se ei olisi kello he olisivat löytäneet jotain tavastani sitoa kengät, Beckham jatkaa.

Beckham on liigan yksi huomiota herättävistä pelaajista, ja hän teki selväksi, että aikoo jatkossakin pelata kellon kanssa.

– Aion käyttää kelloa jatkossakin, hän sanoi. Käytän sitä joka päivä, kun menen harjoituksiin, kun menen sinne  tai tänne, käyn myös suihkussa sen kanssa.

Myös fanit antoivat välittömän palautteen Beckhamille Twitterin kautta.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa