Seuraa meitä

Ajankohtaista

Yllätyksellinen 1. kierros: NHL teki historiaa pohjoisamerikkalaisten suursarjojen osalta!

NHL teki historiaa pohjoisamerikkalaisten suursarjojen osalta, mitä tulee kevään 2019 pudotuspelien 1. kierrokseen!

NHL teki historiaa pohjoisamerikkalaisten suursarjojen osalta, mitä tulee kuluvan kevään 1. pudotuspelikierrokseen ja sen tarjoamiin yllätyksiin.

NHL:n pudotuspelien ensimmäinen pudotuspelikierros lyötiin kuluvan kevään osalta historiankirjoihin kaikkien aikojen yllätyksellisimpänä sellaisena.

Koskaan aiemmin ei olla nimittäin päästy todistamaan tilannetta, jossa sekä molemmat konferenssivoittajat että kaikki neljä divisioonavoittajaa lähtevät jokainen kesälomalle 1. kierroksen jälkeen.

Pienenä kertauksena: laulukuoroon passitettiin Villi kortti -paikoille runkosarjassa sijoittuneiden joukkueiden toimesta Tampa Bay Lightning (NHL:n runkosarjan voittaja, Itäisen konferenssin voittaja, Atlantin divisioonan voittaja), Calgary Flames (Läntisen konferenssin voittaja, Tyynenmeren divisioonan voittaja), Washington Capitals (viime kevään Stanley Cup -voittaja, Metropolitanin voittaja) ja Nashville Predators (Keskisen divisioonan voittaja).

Edellä mainituista joukkueista Tampa Bay Lightning hävisi Columbus Blue Jacketsille suoraan neljässä ottelussa, Calgary Flames Colorado Avalanchelle viidessä ottelussa, Nashville Predators Dallas Starsille kuudessa ottelussa ja Washington Capitals Carolina Hurricanesille Game Sevenissä.

Kyseessä oli historiallinen 1. pudotuspelikierros myös Pohjois-Amerikan suurimpien ammattilaissarjojen osalta: NBA:ssa, NFL:ssä tai MLB:ssä ei olla koskaan nähty vastaavaa.

Jääkäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, mitä toinen kierros tarjoaa.

Joka tapauksessa se on selvää, että mestari vaihtuu ja ennen kaikkea vähintäänkin sellaiseen seuraan, joka ei ole voittanut kahdeksaan vuoteen Stanley Cupia (Boston Bruins 2011).

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista