NHL Winter Classic 2019.

NHL Winter Classic 2019 – vuoden 2013 Stanley Cup finalistit kohtaavat

On jälleen se aika vuodesta, kun NHL:ssä siirrytään sinne, mistä jääkiekko on lähtenyt. NHL Winter Classic 2019 Blackhawks – Bruins.

Winter Classic pelataan jälleen uudenvuodenpäivänä. NHL avaa uuden kalenterivuoden vuosittaisella talviklassikolla.

Tämän kauden ulkoilmaottelu pelataan Notre Dame stadionilla koulun kampuksella Indianassa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun peliä ei pelata kotijoukkueen keskuksessa.

Tämän vuoden ottelun uskotaan olevan toiseksi suurin talviklassikko, kun mittarina käytetään katsojamääriä. Notre Damen Stadionin istumapaikkojen määräksi on ilmoitettu 77 622.

Ottelussa kohtaavat siis vuoden 2013 Stanley Cup finalistit Chicago Blackhawks ja Boston Bruins. Ottelu tulee olemaan samalla kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä.

Kumpikaan joukkue ei ole astumassa ensimmäistä kertaa ulkoilmaotteluun, sillä Bruinsille tämä on kolmas ja Blackhawksille puolestaan neljäs ulkoilmaottelu.

NHL:n Winter Classic tapahtumassa on monenlaisia perinteitä, kuten joukkueiden pelipaidat. Molemmat joukkueet tulevat pukemaan tapahtumaan tarkoitetut erikoispaidat, joissa käytetään tänä vuonna teemana 1930-lukua.

Maalivahdeilla on tapana käyttää erikoismaskeja ulkoilmaotteluissa. Alla suomalaisvahti Tuukka Raskin komea maski.

Myös valmentajille on tapana iskeä puvuntakin sijaan hieman lämpimämpää päälle.

NHL Winter Classic 2019 pelataan 1.1. klo: 20:00 suomen aikaa.

Lue myös:
Betsafelta 20 euron riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Jaa