Magnitogorskin Nikolai Kulemin iski hattutempun alle kuuteen minuuttiin!

schedule 12 marraskuun 2018 - 22:17
person Joonas Eriksson

Venäläishyökkääjä Nikolai Kulemin iski hattutempun alle kuuteen minuuttiin, kun Magnitogorsk kaatoi vieraissa Spartak Moskovan.

KHL-kierroksella nähtiin maanantaina upea suoritus, kun Metallurg Magnitogorsk kohtasi vieraskentällä Moskovan Spartakin. Magnitogorskin riveissä pelaava Nikolai Kulemin iski ottelussa uransa ensimmäisen hattutempun KHL:ssä.

Kuluvaksi kaudeksi NHL-joukkue New York Islandersista kasvattiseuraansa palannut Kulemin iski kolme maalia ensimmäisen erän aikana ja vielä alle kuuteen minuuttiin. Maalit syntyivät ajassa 10:11, 13:14 ja 15:43.

Ensimmäinen erä oli Kuleminin käsialaa ja erätauolle mentiin lukemissa 1-3. Toisen erän puolivälissä Spartak iski kahden minuutin sisään kaksi maalia ja tuli tasoihin.

Päätöserässä kotijoukkue meni 4-3-johtoon, mutta Magnitorskin puolustaja Viktor Antipin iski 12 sekuntia ennen ottelun päätöstä tasoitusmaalin ja ottelu siirtyi jatkoajalle. Ottelu ratkesi lopulta voittolaukauskilpailussa ja Magnitorsk vei ottelun nimiinsä lukemin 5-4.

32-vuotias Kulemin pelasi viime kaudella Islandersin riveissä ainoastaan 13 ottelua loukkaantumisten takia. Kokenut hyökkääjä pelasi NHL-uransa aikana 669 runkosarjaottelua, joissa hän on takonut tehot 121+153=274.