Seuraa meitä

Ajankohtaista

Norwich huutokauppaa Teemu Pukin pelipaidan Liverpool-pelistä!

Norwich huutokauppaa Teemu Pukin pelipaidan, joka hänellä oli yllään Valioliiga-kauden avausottelussa.

Norwich huutokauppaa Teemu Pukin pelipaidan, joka yllään hän teki Valioliiga-debyyttinsä hallitsevan Mestarien liigan voittajan, Liverpoolin, vieraana.

Sarjanousija Norwich City pelasi ennakkoluulotonta ja hyökkäävää jalkapalloa Liverpoolia vastaan pelaamassaan kauden avausottelussa. Se koitui kuitenkin kohtalokkaaksi ratkaisuksi, sillä viime kauden Mestarien liigan voittaja laittoi Norwichin puolustuksen poikki ja pinoon, voittaen ottelun lukemin 4-1.

Norwichin suurin valopilkku ottelussa oli Teemu Pukki, joka teki joukkueensa ainoan maalin ja aiheutti alati vaikeuksia Liverpoolin puolustukselle.

Ottelun jälkeen suomalaishyökkääjän suoritusta on hehkutettu brittimediassa, eikä kukaan enää kyseenalaista, pystyykö hän menestymään myös Valioliigassa.

Jalkapallon huippusarjat pyörähtävät käyntiin:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Nyt Norwich City on päättänyt huutokaupata Pukin ottelussa käyttämän pelipaidan – totta kai El Pukin nimikirjoituksella varustettuna. Eri lähteiden mukaan kyseessä on hänen ensimmäisellä puoliajalla yllään pitämä paita eli toisella puoliajalla hänellä oli uusi paita, jonka hän luovutti pelin päätyttyä entiselle joukkuekaverilleen Virgil van Dijkille.

Paita on huudettavana Ebayssa ja huutoaikaa on jäljellä vielä reippaat neljä päivää; tätä uutista kirjoitettaessa hinta on kivunnut 1 080 puntaan eli noin 1 163 euroon.

Jos siis tämä Teemu Pukin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen pelipaita houkuttaa, eikä Matti ole kukkarossa, kannattaa vakavasti harkita paidan huutamista. Huutokaupan löydät täältä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

2 Comments

2 Kommenttia

 1. Pekka Puupää

  elokuu 13, 2019 - 10:40 at 10:40

  Pukki vaihtoi tuon paidan kyllä pelin jälkeen Van Dijkin kanssa, mutta ihan hyvä juttu hei

  • Marko Ollonqvist

   elokuu 14, 2019 - 02:34 at 02:34

   Juttua on korjattu: ensimmäisellä puoliajalla päällä ollut paita on kaupan ja toisella puoliajalla käytetty paita meni van Dijkille. Eli edelleen pointti on sama: Pukin Liverpoolia vastaan käyttämä pelipaita on huutokaupattavana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mainos
Mainos

Katso myös Ajankohtaista